home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Οι Ναυπλιώτες βγήκαν να … μαζέψουν ήλιο απέναντι από τα χιονισμένα βουνά

Ο «Λέανδρος» μπορεί να ετοιμάζεται για το επόμενο κύμα, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Ναυπλιώτες να βγουν την Κυριακή για να … μαζέψουν λίγο ήλιο απέναντι από τα χιονισμένα βουνά.

Από το πρωί της Κυριακής άνθρωποι κάθε ηλικίας ντυμένοι καλά γιατί ο ήλιος ήταν με …δόντια, ξεχύθηκαν στην παραλία και στην Παλιά Πόλη στο Ναύπλιο. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που τόλμησαν να κολυμπήσουν στα παγωμένα νερά της θαλασσας.

Το αυστηρό lockdown που έχει επιβληθεί στην Αργολίδα τουλάχιστον μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου και η κακοκαιρία που χτύπησε χθες κυρίως τα ορεινά του νομού, δεν πτόησε τον κόσμο από το να βγει να ξεσκάσει λίγο από την κλεισούρα της καραντίνας.

Ο κόσμος που έκανε τον περίπατό του, έχοντας στείλει SMS με κωδικό 6 στο 13033 για ατομική άθληση, ήταν λιγοστός και κινούταν με προσοχή, φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις.

Το κρύο ήταν τσουχτερό παρά τον ήλιο και γι’ αυτό ο κόσμος που βγήκε το Κυριακάτικο πρωινό αλλά και τις μεσημεριανές ώρες ήταν λιγοστός. Πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να είναι στα χιονισμένα τοπία, αλλά περιορίστηκαν στη θέα του λευκού απέναντι.

Κυριακάτικη βόλτα στο Ναύπλιο

 

Βόλτα στο Ναύπλιο την Κυριακή

 

Κυριακάτικη βόλτα στο Ναύπλιο

 

Κυριακάτικη βόλτα στο Ναύπλιο

 

Κυριακάτικη βόλτα στο Ναύπλιο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button