Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι μικροί «Αϊνστάιν» της Αργολίδας

Οι μικροί «Αϊνστάιν» της Αργολίδας

Δεκάδες οι επιτυχίες στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Ο Θαλής» και «Ο Παλαμήδης». Σειρά παίρνει ο «Ευκλείδης».

Συνολικά 37 μαθητές και μαθήτριες του νομού Αργολίδας που διακρίθηκαν στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής», πιστωποιώντας το καλό επίπεδο γνώσεων που λαμβάνουν από τα σχολεία τους αλλά και την διαρκή αφοσίωσή τους στην επιστήμη των μαθηματικών.

Οι επιτυχόντες θα συμμετέχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 09.00-12.00 πμ. στο 1ο ΓΕ.Λ. ΑΡΓΟΥΣ.

Οι διαγωνιζόμενοι/ες θα πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο στις 8:45πμ.

Το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας συγχαίρει τους 32 που συνεχίζουν στην επόμενη φάση του «Ευκλείδη», καθώς και τους 11 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου του νομού Αργολίδας που διακρίθηκαν στον 3ο Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα μαθηματικά «Ο Παλαμήδης».

«Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία συγχαίρει όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες που συμμετέχουν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς αποδεικνύοντας με τον πιο ένθερμο τρόπο την αγάπη τους στη μαθηματική επιστήμη. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή πρόοδο και καλή τύχη στη ζωή τους», αναφέρει η διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Αργολίδας της Ε.Μ.Ε.

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.