Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι λογιστές της Αργολίδας ενάντια στη νέα «ασφαλιστική φορολογία»

ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 30 Ιαν. 2016
από admin

O Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίου Ερμιονίδας με απόφαση του Δ.Σ. στις 27/01/2016 αποφάσισε την συμμετοχή των μελών του στη απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 04/02/2016 με καθολικό κλείσιμο των γραφείων και διακοπή οποιασδήποτε συναλλαγής με το Δημόσιο είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά.

Όπως αναφέρουν, «ο κλάδος μας όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα στον επιχειρηματία στον μισθωτό στον αγρότη και τον συνταξιούχο στην καθημερινή του αγωνία για την επιβίωση της επιχείρησης του και της οικογένειας του. Οι επώδυνες ρυθμίσεις που φέρνει το νέο ασφαλιστικό σχέδιο για ολους εμάς αναπαράγουν δυστυχώς ανασφάλεια, αναταραχή, τροφοδοτούν εκ νέου τη συνθήκη της ύφεσης και επιτείνουν το ήδη υπάρχον αδιέξοδο».

Και προσθέτουν: «σήμερα περισσότερο από ποτέ καθίσταται αναγκαία η συμμετοχή μας στον αγώνα όλων των κοινωνικών ομάδων, με σύνεση, γνώση, υπεύθυνη στάση και με σεβασμό στην διαδοχή και αλληλεγγύη όλων των γενεών».

«Η κοινωνική συνοχή που πρεπει να αναδειχθεί μέσα από αυτή την ολοκληρωτική διαμαρτυρία απέναντι στην αδικία που καταγράφει η νέα ‘’ασφαλιστική φορολογία’’ η οποία εξαντλεί τις τελευταίες αντοχές όλων μας και υπονομεύει τις όποιες ελπίδες ανάκαμψης πρεπει να είναι το ζητούμενο», καταλήγουν.
 

Ετικέτες

Λογιστές Απεργία Σύλλογος λογιστών – φοροτεχνικών Ναυπλίου - Ερμιονίδας

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.