Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Οι κομάντο του Τσίπρα στην Αργολίδα

Η έκπληξη και τα ονόματα του ψηφοδελτίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 4 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ολοκληρώνονται οι διεργασίες σε τοπικό επίπεδο για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει την ψήφο των Αργολιδέων στις εθνικές εκλογές.

Εκτός του νυν βουλευτή Γιάννη Γκιόλα έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από αρκετούς και η επιλογή πιθανότατα να γίνει από τα ονόματα αυτά, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη.

Η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με την οργάνωση Ναυπλίου ήδη έχουν συνεδριάσει και έβαλαν στο τραπέζι τα ονόματα με τα οποία θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο. Η οριστική απόφαση βέβαια θα ληφθεί από την Κουμουνδούρου.

Εκτός από το νυν βουλευτή στη λίστα μεταξύ άλλων είναι ο Τάκης Πεβερέτος, ο Δημήτρης Παπαδριανός, ο Γιώργος Μπιμπής, ενώ συζητείται ακόμα και το όνομα του Σπύρου Αντωνόπουλου, της Ελένης Πετσιώτη και της Χριστίνας Ξενάκη.

Ενδιαφέρον για να μπουν στο ψηφοδέλτιο φέρονται να έχουν εκδηλώσει ακόμα ο Γιώργος Γαβρήλος, ο Νίκος Παπάς, ο Χρήστος Καραντζούλης και άλλοι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (argolidaportal.gr)

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.