Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι γιατροί του νοσοκομείου Άργους «αδειάζουν» τους εργαζόμενους

Καθησυχαστικοί για τη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 4 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με ανακοίνωσή τους, οι υπεύθυνοι γιατροί των Τμημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους εμφανίζονται καθησυχαστικοί αναφορικά με τη λειτουργία της νοσηλευτικής μονάδας, χαρακτηρίζοντας ως συκοφαντικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία το μόνο που έκαναν ήταν να αναπαράγουν ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άργους, η οποία έκανε λόγο για προβλήματα στις εφημερίες και ζητούσε την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Όπως σημειώνουν οι γιατροί:

«Σε συνθήκες δημοσιονομικής πίεσης και κοινωνικών αντιξοοτήτων οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, στο σύνολό τους, κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια για την εκτέλεση του έργου τους.

Με την αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης  εξασφαλίστηκε μεγάλος αριθμός προσλήψεων ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε σε περιβάλλον ασφαλούς εφημέρευσης με αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.

Το ιατρικό σώμα απευθυνόμενο στους πολίτες θέλει να τους διαβεβαιώσει ότι η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους λειτουργεί απρόσκοπτα. Μάλιστα με την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και την εξασφάλιση καλύτερου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού δημιουργούνται ποιοτικότερες συνθήκες λειτουργίας της μονάδας.

Δημοσιεύματα στον τύπο των τελευταίων ημερών τα οποία προσπαθούν να παραποιήσουν την αλήθεια είναι καταδικαστέα και συκοφαντικά.

Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας δεν τελειώνουν ποτέ. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ακόμα καλύτερες συνθήκες υγείας».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.