Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι εργαζόμενοι λένε όχι σε ομιλίες από Χρυσαυγίτες

Οι εργαζόμενοι λένε όχι σε ομιλίες από Χρυσαυγίτες

Δίνουν την αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ για εκδήλωση της ναζιστικής οργάνωσης

Έντονη είναι η αντίδραση των εργαζόμενων για την προγραμματισμένη ομιλία της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. αρκαδιας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι έχει προγραμματιστεί ομιλία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη και μάλιστα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. 

Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη η οποιαδήποτε διευκόλυνση δράσης της εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για να προβάλει το ρατσιστικό και φασιστικό της δηλητήριο.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Αρκαδίας να απαιτήσουν να μην πατήσει το πόδι της η ΧΑ στο χώρο τους. 

Καλούμε συνολικά τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης να απομονώσουν τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν την ομιλία τους να τους γυρίσουν την πλάτη και να μην πάνε να τους ακούσουν. 

Όλη η δράση της Χρυσής Αυγής έχει δείξει ότι είναι εχθρός των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων και διεκδικήσεων. Είναι τα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου και πρέπει να απομονωθούν από κάθε εργασιακό χώρο, σχολείο, λαϊκή γειτονιά και χωριό».
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.