Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Οι εργαζόμενοι λένε όχι σε ομιλίες από Χρυσαυγίτες

Δίνουν την αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ για εκδήλωση της ναζιστικής οργάνωσης
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 12 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Έντονη είναι η αντίδραση των εργαζόμενων για την προγραμματισμένη ομιλία της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Υπηρεσίες στα Καταστήματα και Α.Ε. Ν. αρκαδιας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ ότι έχει προγραμματιστεί ομιλία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη και μάλιστα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. 

Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη η οποιαδήποτε διευκόλυνση δράσης της εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για να προβάλει το ρατσιστικό και φασιστικό της δηλητήριο.

Καλούμε τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Αρκαδίας να απαιτήσουν να μην πατήσει το πόδι της η ΧΑ στο χώρο τους. 

Καλούμε συνολικά τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης να απομονώσουν τους ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν την ομιλία τους να τους γυρίσουν την πλάτη και να μην πάνε να τους ακούσουν. 

Όλη η δράση της Χρυσής Αυγής έχει δείξει ότι είναι εχθρός των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων και διεκδικήσεων. Είναι τα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου και πρέπει να απομονωθούν από κάθε εργασιακό χώρο, σχολείο, λαϊκή γειτονιά και χωριό».
 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.