Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου είπαν στο Νίκα τί θέλουν από την Περιφέρεια

Οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου είπαν στο Νίκα τί θέλουν από την Περιφέρεια

Ενεργή συμμετοχή των Επιμελητηρίων στον Περιφερειακό σχεδιασμό
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 6 Αυγ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο άμεσος σχεδιασμός και ο προγραμματισμός συγκεκριμένων βημάτων και δράσεων που αφορούν στην επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου είναι η επιθυμία του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειας, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων με το νέο Περιφερειάρχη. Στόχος είναι να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, μετά τις δεσμεύσεις για πιο ενεργή συμμετοχή των Επιμελητηρίων στον Περιφερειακό σχεδιασμό.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που έγινε στην Καλαμάτα, συμμετείχε ο κος Νίκας, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα του κλάδου με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Φώτη Δαμούλο (Αργολίδας), Γιάννη Τρουπή (Αρκαδίας), Παναγιώτη Πιτσάκη (Κορινθίας), Γιάννη Παναρίτη (Λακωνίας) και Βαγγέλη Ξυγκώρο (Μεσσηνίας), καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. του Π.Ε.Σ.Π.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη ψηφιακή αναβάθμιση των Επιμελητηρίων για την παροχή σύγχρονων ηλεκτρονικών υπηρεσιών στα μέλη τους, σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων για την συμβουλευτική υποστήριξη και προώθηση στην απασχόληση νέων ανέργων στις επιχειρήσεις, καθώς και προτάσεις της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων για αύξηση της απορροφητικότητας των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. 

Τέλος, μετά από αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας,  συμφωνήθηκε η  διοργάνωση της  Έκθεσης “Πελοπόννησος Expo 2019” στην Τρίπολη 13-17 Νοεμβρίου 2019.
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.