Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Οι εντυπώσεις ενός αντιπρύτανη του Harvard από το Ναύπλιο

Ο Αντιπρύτανης Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Harvard Mark Elliott επισκέφθηκε το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών και την πόλη του Ναυπλίου, απ' όπου έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 13 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Harvard στο Ναύπλιο υποδέχθηκε τον Αντιπρύτανη Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Harvard Mark Elliott, καθώς και τις Bailey Payne, Executive Assistant and Program Coordinator, και Alexandria King-Close, Project Manager στο Γραφείο Διεθνών Υποθέσεων του Harvard.

Ο Mark Elliott γνώρισε και συνομίλησε με τη διοίκηση και το προσωπικό του ΚΕΣ, ενημερώθηκε για τη λειτουργία, τις συνεργασίες, τις δραστηριότητες και τα προγράμματα που διοργανώνει.

Επίσης παρακολούθησε συνεδρίες του Θερινού Προγράμματος του Harvard (CCSP), του Προγράμματος Θερινής Πρακτικής Άσκησης (Internship Program) και του Θερινού Προγράμματος Μαθητών Λυκείου (HSSP).

Ο Mark Elliott συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτριο Κωστούρο, κομίζοντας ευχαριστήρια επιστολή από την απελθούσα πλέον Πρόεδρο του Harvard, Drew Faust (λίγο προτού αναλάβει τα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος Lawrence S. Bacow), για την καλή και πολυετή συνεργασία στο πλαίσιο της λειτουργίας του Kέντρου στο Ναύπλιο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org