Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Διακοπές σε Τολό, Ναύπλιο, Ασίνη, Ύδρα, Σπέτσες

Οι εντυπώσεις ενός 6χρονου Ρώσου από το Τολό, το Ναύπλιο, την Ασίνη, την Ύδρα και τις Σπέτσες (Vid)

Μια οικογένεια που παραθερίζει στο Τολό μοιράζεται αναμνήσεις, προβάλλει την τοπική ιστορία και γεύεται την Ελληνική γαστρονομία, μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους που δημιούργησε με πολύ μεράκι και αγάπη.

Ένα παιδί έξι ετών ταξιδεύει από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Επισκέπτεται το Τολό, το Ναύπλιο, την Ασίνη, την Ύδρα και τις Σπέτσες. Ο πιτσιρικάς έρχεται σε επαφή με την φύση, μαθαίνει την τοπική ιστορία και δοκιμάζει την Ελληνική κουζίνα.

Η οικογένεια από τη Ρωσία που παραθερίζει τα καλοκαίρια στο Τολό, αποφάσισε να μοιραστεί τις αναμνήσεις της, μέσω ενός βίντεο με πρωταγωνιστή το εξάχρονο παιδί τους, μιλώντας με πολύ αγάπη για τις διακοπές τους στην Αργολίδα.

Η ταινία μικρού μήκους που παρουσιάζει διακοπές από το καλοκαίρι του 2019, είναι υποτιτλισμένη στα Ελληνικά και προβάλλει όχι μόνο τις ομορφιές των τόπων που επισκέπτεται αλλά και βασικά στοιχεία από την ιστορία, την γαστρονομία και την καθημερινότητα των ντόπιων.

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.