Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λάμπρου Γαλαξίας

Οι ενστάσεις για τη μεταναστευτική Δομή στην Ερμιονίδα και ο Λάμπρου

Ευρεία σύσκεψη παρουσία Δήμου, περιφέρειας, βουλευτών, υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής

Σε ευρεία σύσκεψη για το θέμα της μεταναστευτικής δομής στο Πορτοχέλι μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων επιμένει ο δημοτικός σύμβουλος Ερμιονίδας Τάσος Λάμπρου. Όπως τονίζει «υπάρχουν σοβαρά θέματα προς διερεύνηση στα οποία πρέπει να σταθούμε κάποιες ενστάσεις που πρέπει να εξετάσουμε».

Ο κος Λάμπρου δήλωσε:

Χτες ενημερώθηκα μέσω των ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της μεταναστευτικής Δομής στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας, καθώς για ορισμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες από την πλευρά του Δήμου μας.

Όλοι μαζί δίνουμε μία μάχη σύμφωνα με τις διαχρονικές και πρόσφατες αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Σήμερα όμως ζητάω, και κρίνεται όχι μόνο απαραίτητο αλλά και αναγκαίο να συζητήσουμε τόσο τις τελευταίες ενέργειες και χειρισμούς που έγιναν από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, όσο και τίς ενέργειες που πρέπει να γίνουν στις επόμενες 15 ημέρες.

Υπάρχουν σοβαρά θέματα προς διερεύνηση στα οποία πρέπει να σταθούμε κάποιες ενστάσεις που πρέπει να εξετάσουμε. Πάντως εγώ επιμένω και σε μία ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του Δήμου μας, της περιφέρειας Πελοποννήσου, των βουλευτών μας, του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, με τήρηση πρακτικών και να αναλάβουν επίσημα όλοι τίς ευθύνες τους και να τηρήσουν αυτή την φορά τις δεσμεύσεις τους.

Οι επόμενες ημέρες θα περάσουν εύκολα και πρέπει να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας και την υγεία των κατοίκων της Ερμιονίδας. Θα καταθέσω επίσημα τις προτάσεις μου και τις θέσεις μου στην Γραμματεία του Δημοτικού συμβουλίου.
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.