Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Κωστούρος Αναγνωσταράς

Οι δύο μονομάχοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους (Vids)

Τι είπαν Κωστούρος - Αναγνωσταράς στα εγκαίνια των εκλογικών τους κέντρων. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις ομιλίες τους.

Εγκαινιάστηκαν τα εκλογικά κέντρα των δύο από τους τεσσέρις μονομάχους για τον Δήμο Ναυπλιέων, με τον Δημήτρη Κωστούρο και τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά να επιλέγουν την ίδια μέρα και ώρα για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Έδειξε σιγουριά ο Κωστούρος

Ο Δημήτρης Κωστούρος αναφέρθηκε στο έργο του και στο όραμά του για τον Δήμο, εστιάζοντας στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, στα χρέη που παρέλαβε και στην δραματική μείωση των κρατικών πόρων που λαμβάνει ο Δήμος. Παρόλα αυτά ο ίδιος τόνισε πως εξασφάλισε 5 εκατομμύρια ευρώ με αγώνες, χρηματοδοτώντας έργα μέσα στην κρίση.

 

Από την άλλη πλευρά ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς έθεσε ως προτεραιότητες την καθημερινότητα με στόχευση σε Καθαριότητα, Οδοποιία και Ύδρευση. Αναφερόμενος στον Δημήτρη Κωστούρο είπε: «Η συκοφαντία, η λάσπη και ο εκβιασμός είναι δεύτερη φύση του κ. Κωστούρου. Ζήσαμε απειλές και τρομοκρατία αλλά είμαστε όρθιοι».

Επιστρέφει ανανεωμένος και αισιόδοξος ο Αναγνωσταράς

«Τους έχουμε τρομοκρατήσει, τους έχετε τρομοκρατήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας σύνθημα νίκης για τις εκλογές της 26η Μαϊου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.