Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Πελοπόννησο

Την ενίσχυση των σχέσεων της Πελοποννήσου με τη Βρετανία συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και η Πρέσβυς της Βρετανίας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ενίσχυση των σχέσεων Πελοποννήσου και Βρετανίας συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η Πρέσβυς της Βρετανίας Kate Smith κατά τη συνάντησή τους στο γραφείο του Περιφερειάρχη την Τετάρτη 10 Απριλίου.

Τόσο ο κ. Τατούλης, όσο και η κα Smith αναφέρθηκαν στη σημασία της Πελοποννήσου σε ότι αφορά τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, αλλά και στις επικείμενες εξελίξεις που σχετίζονται με το Brexit και θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός και τα αγροτικά προϊόντα. Συζήτησαν επίσης και ευρύτερα θέματα των σχέσεων Ελλάδας – Βρετανίας και την ανάγκη ενίσχυση των διακρατικών σχέσεων των δύο χωρών.

Ειδική αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο επιτυχημένο συνέδριο των Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πριν μερικά χρόνια και τις απευθείας πτήσεις της British Airways από Λονδίνο προς Καλαμάτας, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα τη διαρκή άνοδο των Βρετανών τουριστών στην Πελοπόννησο.

Γνώριμοι από το 1991 όταν η κα Smith είχε πάρει συνέντευξη από τον τότε Βουλευτή Αρκαδίας κ. Τατούλη, συμφώνησαν στην εδραίωση στενής συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού, της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας.

 

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org