Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι βουλευτές της Αργολίδας και της Πελοποννήσου δεν έδωσαν αίμα

Οι βουλευτές της Αργολίδας και της Πελοποννήσου δεν έδωσαν αίμα

298 από τους 300 σνόμπαραν την εθελοντική αιμοδοσία της βουλής - Ποιοι ήταν οι δύο βουλευτές που ανταποκρίθηκαν.

Μόλις 2 από τους 300 βουλευτές στο προχθεσινό κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που απηύθυνε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων.

Η ανταπόκριση των εργαζομένων της Βουλής και των συνεργατών βουλευτών ήταν αρκετά μεγάλη, όμως από τους βουλευτές δεν πάτησε το πόδι του κανένας από τους τρεις της Αργολίδας, αλλά και κανένας γενικά από την Πελοπόννησο.

Οι μοναδικοί που πήγαν να δώσουν αίμα ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος πόσταρε και σχετικές φωτογραφίες, σχολιάζοντας: «Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!»

H αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο των βουλευτών και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής,  σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Οι εργαζόμενοι της Βουλής και οι συνεργάτες των βουλευτών με την συμμετοχή τους ανέδειξαν πως η εθελοντική προσφορά αίματος, που είναι μια κορυφαία εκδήλωση ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, είναι τρόπος και στάση ζωής, με ανεκτίμητη αξία για τον λήπτη.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.