Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΟΕΒΕ Αργολίδας

Οι βουλευτές της Αργολίδας θα ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο;

Ανοιχτή επιστολή της ΟΕΒΕ Αργολίδας για πλειστηριασμούς και για χρέη προς το Δημόσιο.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 10 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Σημερινή κυβέρνηση συνεχίζοντας το καταστρεπτικό ρόλο των προηγούμενων κυβερνήσεων κατάθεσε τη Τρίτη 9 Ιανουαρίου ένα ακόμα μνημονιακό πολυνομοσχέδιο κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων και όχι μόνο για χρέη προς τις τράπεζες αλλά και για οφειλές προς την Εφορία και τα ταμεία.

Ένα ακόμα κυβερνητικό μέτρο που έρχεται να σφίξει την θηλιά γύρω από τον λαιμό και να συμπληρώσει τον καταιγισμό φορολογικών επιβαρύνσεων που έχουν δεχθεί οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι επαγγελματίες , οι έμποροι , οι βιοτέχνες , οι μισθωτοί ,οι συνταξιούχοι τα τελευταία χρόνια και να δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την επιβίωση τους και να τους οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή . Οι πολίτες οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών την στήριξη του τραπεζικού και πολιτικού συστήματος με υπέρογκους φόρους με capital controls και όχι μόνο βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς ακόμα και τις πρώτης κατοικίας και τις επαγγελματικής στέγης .

Ο πολιτικός κόσμος αντίθετα φαίνεται να μην συμμερίζεται την κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική αγνοώντας κάθε πρόταση που κατατίθεται από συνδικαλιστικές θεσμικές οργανώσεις και τον επιχειρηματικό κόσμο . Δημιουργείτε το ερώτημα , αν την ίδια πολιτική κατασχέσεων ακολουθείτε και για τις υπέρογκες οφειλές των κομμάτων ή αν αυτοί εξαιρούνται από αυτή την , και συνεχίζουν να επιδοτούνται από το κράτος. 

Οι διαδικασίες των πλειστηριασμών και ιδίως αυτές που αφορούν την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη είναι άδικες, δημιουργούν κοινωνική κατακραυγή και οδηγούν στην καταστροφή και την απελπισία χιλιάδες συνάνθρωπους μας . 

Η δέσμευση των μνημονικών συμφωνιών οδήγησε την ελληνική κοινωνία στην βαθύτερη κρίση που γνώρισε ποτέ .

Ως κοινωνία θα πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ώστε να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βρεθήκαν στη δυσχερή θέση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους και όχι απέναντι τους . Η ευθύνη για την αδυναμία τους δεν είναι πάντα δική τους αλλά είναι και στις πολιτικές που ασκήθηκαν από τις κυβερνήσεις .

Οι βουλευτές της Αργολίδας θα ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο?

Οι βουλευτές της Επικράτειας θα ψηφίσετε αυτό το πολυνομοσχέδιο?

admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.