Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι απόστρατοι τα είπαν με Κωστούρο

Οι απόστρατοι πιο κοντά στους πολίτες

Οι απόστρατοι τα είπαν με Κωστούρο - Ενημέρωση για τον θεσμό των «προσυνεδριακών συναντήσεων».
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 10 Οκτ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) για τη δημιουργία του θεσμού «των προσυνεδριακών συναντήσεων», ένας θεσμός που φέρνει πιο κοντά στους πολίτες τους απόστρατους και ενισχύει το γόητρο και την παρουσία τους, στα δρώμενα μιας εκάστης τοπικής κοινωνίας, συναντήθηκαν Πέμπτη 6 του μηνός Οκτωβρίου αντιπροσωπεία των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας εκπροσωπούμενοι από τους με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωρτούρο.         

Τους απόστρατους εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Κωνσταντίνος Βοργιάς, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας Μιχάλης Μαντάς και ο εκπρόσωπος Π.Ο.Α.Σ.Α. του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας Γρηγόρης Παππάς. 

Κατά τη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Επιπλέον από πλευράς της Π.Ο.Α.Σ.Α. ο αντιπρόεδρος της, έκανε μια γενική ενημέρωση στον κ. Δήμαρχο για τους στόχους και το ρόλο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην κοινωνία, τα αιτήματα των αποστράτων και τους αγώνες που έγιναν και γίνονται για την υλοποίηση τους.

Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που απασχολούν τους απόστρατους και δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του, στους αγώνες των αποστράτων για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Οι απόστρατοι εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στον Δήμαρχο Ναυπλιέων για την πλήρη ενημέρωση που είχε στα θέματα που συζητήθηκαν και την ανταπόκριση που επέδειξε στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2