Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι αετοί της εκπαίδευσης στο Άργος

Οι αετοί της εκπαίδευσης στο Άργος

Οι πελάτες αποφάσισαν...

Ο φορέας «ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» αναζητά κάθε χρόνο και συγκεντρώνει από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τις επαγγελματικές ιστοσελίδες και άλλους δικτυακούς τόπους τις αξιολογήσεις των πελατών κάθε οργανισμού ή επιχείρησης.

Από τις συλλεγόμενες αξιολογήσεις  και τις κριτικές πελατών στο διαδίκτυο υπολογίζει έναν σταθμισμένο μέσο όρο για κάθε εταιρία με μέγιστη βαθμολογία τους 10 βαθμούς και  δημιουργεί έναν κατάλογο με τις εταιρίες κάθε κλάδου, όπως τις αξιολόγησαν οι πελάτες τους.

Οι εταιρείες σε κάθε περιοχή που φροντίζουν τους πελάτες τους και παρέχουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών ξεχωρίζουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Μια εταιρία διακρίνεται, εφόσον συγκεντρώσει τελική αξιολόγηση τουλάχιστον 8 βαθμών. Η επιτροπή αξιολόγησης δηλαδή αποτελείται από τους ίδιους τους πελάτες και οι νικητές δεν είναι απαραίτητα οι εταιρείες με τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς, αλλά οι εταιρείες  από τις οποίες οι πελάτες είναι απλά ικανοποιημένοι.

Φέτος από τις αξιολογήσεις 29.658 εταιρειών σε πανελλήνια κλίμακα οι 27.000 εταιρείες δεν πληρούσαν τα κριτήρια διάκρισης, αφού η τελική αξιολόγησή τους ήταν κάτω από 8 βαθμούς. Για το χώρο της εκπαίδευσης, οι εταιρείες που διακρίθηκαν και έλαβαν τα 3 βραβεία στο Άργος ήταν:

  1. Meli School of English Αγγλικά Μαγδαληνή Κ. Γιαννακούλη- Κουτσοπόδι με αξιολόγηση 9,3/10
  2. Φροντιστήρια Άνοδος – Άργος με αξιολόγηση 8,6/10
  3. Αυτενεργώ Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια – Άργος με αξιολόγηση 8,4/10 (Η εταιρεία «Αυτενεργώ Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια» είναι από τα λίγα σχολεία που κατάφεραν να διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο)

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα για το κοινό στην ιστοσελίδα www.aetoitisekpedeysis.eu καθώς και στη σελίδα www.facebook.com/aetoi.eu.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.