Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Φωτιά Μονή Καρακαλά

Οι αέρηδες έχουν τρελάνει το Ναύπλιο! Νέα φωτιά κοντά στη Μονή Καρακαλά

Τρέχουν και δεν φθάνουν οι πυροσβέστες...

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή του Ναυπλίου δεν λένε να κοπάσουν, με την πυροσβεστική να είναι επί ποδός λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιών. Οι προβλέψεις φαίνεται πως επιβεβαιώνονται καθώς εκτός από τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 4 το μεσημέρι στο Δρέπανο, μία νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 και στο Ναύπλιο, κοντά στο μοναστήρι Καρακαλά, ανατολικά από τα χωριά Νέο Ροεινό και Άγιος Ανδριανός.

Η φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση, κοντά σε κτήματα με ελιές. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Ναυπλίου, η οποία καλείται να επιχειρήσει ταυτόχρονα σε δύο μέτωπα ταυτόχρονα, καθώς πυρκαγιά έχει ξεσπάσει την ίδια περίπου ώρα και στην Πλάκα Δρεπάνου, πλησίον ξενοδοχείου και ταβέρνας.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυχεραίνουν σε μεγάλο βαθμό το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων οι οποίες καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσουν υπό έλεγχο τα δύο αυτά μέτωπα, πριν αυτά επεκταθούν, με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Φώτο: Θάνος Κομνηνός
(από την πρόσφατη φωτιά κοντά στη Μονή πριν λίγες εβδομάδες)

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.