Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Όχι στο μνημόνιο του Δημάρχου για το Φυσικό Αέριο είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Μαραθώνια συνεδρίαση - αποχώρησε η παράταξη του δημάρχου Μεγαλόπολης - Τι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης αποδείχθηκε επεισοδιακή. Μοναδικό θέμα συζήτησης είχε την αίτηση του συνδυασμού ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το μνημόνιο για το φυσικό αέριο και την διενέργεια μελέτης για τρόπους θέρμανσης στην Μεγαλόπολη.

Μετά από δύο ώρες μαραθώνιας συνεδρίασης, όπως αναφέρει το kafeneio-megalopolis.gr η παράταξη του Δημάρχου λίγο πριν την ψηφοφορία, αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν συμμετέχει στην διαδικασία επειδή κρίνει ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι αρμόδιο να κρίνει το μνημόνιο για το φυσικό αέριο.

Στην συνέχεια αποχώρησε και ο πρόεδρος του συμβουλίου, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου ο αντιπρόεδρος Σταύρος Αθανασόπουλος και έγινε η ψηφοφορία όπου με ψήφους 17 υπέρ (Παράταξη Μιχόπουλου -Τσιριγώτη και ο Γεώργιος Κατσιρούμπας και ένα λευκό (Λίλα Παναγουλοπούλου) το συμβούλιο αποφάσισε την καταψήφιση του μνημονίου συνεργασίας και κατανόησης για την κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου στην Μεγαλόπολη και την διενέργεια μελέτης που θα εξετάσει τρόπους θέρμανσης όλων των κτιρίων του Δήμου Μεγαλόπολης, λαμβάνοντας υπόψιν της τις εξής παραδοχές: Κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου, λειτουργία της τηλεθέρμανσης με την μονάδα 5 και εφεδρική λύση τον λέβητα αερίου και τέλος την δημιουργία μονάδας συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης (ΣΗΘΥΑ).

Το δημοτικό συμβούλιο δηλαδή καταψήφισε τις ενέργειες του Δημάρχου με το μνημόνιο για το φυσικό αέριο και αποφάσισε να προχωρήσει στην εκπόνηση μελέτης για να αποφασιστεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος θέρμανσης.
 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.