Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Όχι στην υποστελέχωση ή κατάργηση υγειονομικών δομών

Τι ειπώθηκε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 3 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το Σάββατο 30 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κατά την οποία εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018, έπειτα και από σχετική θετική έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Επιπλέον έλαβε χώρα έκθεση των πεπραγμένων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του ΙΣΑ, για το διάστημα από τη συγκρότηση του νέου ΔΣ σε σώμα. Επιπρόσθετα συζητήθηκαν προβλήματα και τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους ιατρούς της περιοχής.

Η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε ότι άμεση προτεραιότητα του ΙΣΑ είναι η διασφάλιση άρτιας παροχής υπηρεσιών υγείας στο νομό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των υγειονομικών μονάδων της περιοχής μας.

Ο ΙΣΑ είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε υποστελέχωση ή κατάργηση υγειονομικής δομής. Θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας τους και ιδιαίτερα της δημιουργίας ασφαλών συνθηκών εφημέρευσης.

Τέλος, στη συνέλευση επισημάνθηκε ο κρίσιμος ρόλος των ιδιωτών ιατρών της περιοχής, στην υψηλού επιπέδου παροχή υγείας.

Το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας εκτιμά πως η Γενική Συνέλευση παρέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο την ισχύ να υπερασπιστεί τα θεμιτά συμφέροντα των ιατρών και τις θέσεις του ΙΣΑ υπέρ της υγείας.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.