Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χειβιδόπουλος Αντωνόπουλος

Οδηγούνται στους Δρόμους της Δικαιοσύνης Χειβιδόπουλος και Αντωνόπουλος για τα απλήρωτα τιμολόγια

Εκλογές στα δικαστήρια και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής

Με προσφυγή στην δικαιοσύνη απειλεί ο Τάσσος Χειβιδόπουλος τον Χρήστο Αντωνόπουλο αναφορικά με τις καταγγελίες του δεύτερου για τους «Δρόμους Πολιτισμού». 

Ο κος Αντωνόπουλος κάνει λόγο για σοβαρές πολιτικές ευθύνες και σοβαρά αδικήματα σχετικά με τη μη εξόφληση ποσών προς τους πολιτιστικούς φορείς της Αργολίδας και μάλιστα γι' αυτό κατέθεσε σήμερα προσφυγή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου καθώς και στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ Ναυπλίου.

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος από την πλευρά του δηλώνει πως θα ασκήσει «όλα τα νόμιμα δικαιώματα του εναντίον του κ. Αντωνόπουλου. «Όσον αφορά στον κ. Αντωνόπουλο και τους πολιτικούς εντολείς του, οι όποιοι ήδη λογοδοτούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για σοβαρές αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις, κατανοούμε το πρόβλημα της κρίσης στο δικηγορικό επάγγελμα και την προσπάθεια που κάνει προς άγρα πελατείας», σημειώνει.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και υποψήφιος δήμαρχος Άργους Μυκηνών θεωρεί πως πρόκειται για σκευωρία επικαλούμενος δήλωση του Παναγιώτη Νίκα σε τοπική ιστοσελίδα, όπου κρατά αποστάσεις από τον υποψήφιό του. Όπως τονίζει «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», κάνοντας παράλληλα προσωπική επίθεση στον Χρήστο Αντωνόπουλο.

«Σήμερα ξεκίνησαν μία προσπάθεια λασπολογίας και σπίλωσης του ονόματός μου, καθώς επιχειρείται αυτό να συνδεθεί με κακή διαχείριση δημόσιου χρήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Καταγγελία στη δικαιοσύνη για τους Δρόμους Πολιτισμού

Σε ότι αφορά την ουσία του θέματος, δηλαδή τους «Δρόμους Πολιτισμού» ο Τάσσος Χειβιδόπουλος επισημαίνει τα εξής:

«Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι η προσδοκία μου από την υλοποίηση των πολιτιστικών δράσεων, υπό τον τίτλο Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας, ήταν η ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής δημιουργίας, μέσα από την δουλειά που κάνουν χρόνια τώρα Πολιτιστικοί Σύλλογοι, ομάδες πολιτών και μεμονωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες».

Τα δύο τελευταία χρόνια εκατοντάδες ντόπιοι δημιουργοί παρουσίασαν και ανέδειξαν τη δουλειά τους σε χιλιάδες ντόπιους και ξένους θεατές, κόντρα σε όλους αυτούς που πολέμησαν τη διοργάνωση, ακόμα και με διοργάνωση συναυλιών την ίδια ώρα με συναυλίες των Δρόμων Πολιτισμού με ντόπιους καλλιτέχνες, που λίγο καιρό πριν παρασημοφορούσαν και φωτογραφίζονταν δίπλα τους.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στους Δρόμους Πολιτισμού 2017 και 2018 γνωρίζουν καλά πόσο σημαντική ήταν η δράση μας αυτή και τι παρακαταθήκη έβαλε για το μέλλον.

Δυστυχώς, ενώ η διοργάνωση του 2017 (με ίδια Προγραμματική Σύμβαση) πληρώθηκε κανονικά, στη διοργάνωση του 2018, οι εκδηλώσεις της οποίας πραγματοποιήθηκαν κανονικά και με μεγάλη επιτυχία, δημιουργήθηκαν προβλήματα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, με αποτέλεσμα να μην έχουμε προχωρήσει στην πληρωμή των υποχρεώσεών μας, μολονότι τα χρήματα που δεσμεύτηκαν, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, βρίσκονται στα ταμεία της Περιφέρειας.

Προσδοκία μου φυσικά σήμερα, είναι να πληρωθούν όλες οι οφειλές που έχουμε στους Δρόμους Πολιτισμού 2018 και σε αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι για την άμεση επίλυση του προβλήματος».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.