Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αλέκος Τσιλογιάννης

Ο Τσιλογιάννης θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος

Πορεία Δημιουργίας στη Σύγχρονη Εποχή, ονομάζει το συνδυασμό του
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 29 Νοε. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Υποψηφιότητα για το δήμο Επιδαύρου θέτει και πάλι ο πρώην δήμαρχος Αλέκος Τσιλογιάννης.

Ο κος Τσιλογιάννης μάλιστα καλεί τις νέες και τους νέους αλλά και κάθε σοβαρά σκεπτόμενο συνδημότη να πλαισιώσουν την κίνηση του και να δημιουργήσουν όλοι μαζί τα πληρεστέρα ψηφοδέλτια που θα ανταποκριθούν στην πολύπλοκη εποχή μας.

Τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος:
Μετά από επίμονη και λεπτομερή σε θέματα και ανθρώπους διερεύνηση της ισχύουσας πραγματικότητας στο Δήμο μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θεωρώντας πως ερμηνεύουμε την θέληση και τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.

Τα νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης) είναι γνωστό ότι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά γνώση των θεμάτων της.
Με δεδομένη την πείρα πολλών στελεχών μας και πλουσιότεροι με την ενσωμάτωση των οραματισμών και της δύναμης νέων στελεχών πιστεύουμε ότι μπορούμε να υπηρετήσουμε με σύγχρονο πνεύμα τον τόπο μας.

Κάτω απ αυτό το τοπίο ανακοινώνουμε επίσημα την συμμετοχή της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 με την επωνυμία «Πορεία Δημιουργίας στη Σύγχρονη Εποχή»

Καλώντας τις νέες και τους νέους αλλά και κάθε σοβαρά σκεπτόμενο συνδημότη μας να πλαισιώσουν την κίνηση μας και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, τα πληρέστερα ψηφοδέλτια που θα ανταποκριθούν στην πολύπλοκη εποχή μας.

Κάθε παρελθόν ανήκει στην ιστορία, εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον.
 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.