Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Επίδαυρος

Ο τουρισμός στην Επίδαυρο βρίσκει έναν νέο διαδικτυακό σύμμαχο

Αποφασίστηκε η δημιουργία τουριστικής πύλης από τον Δήμο.

Ο Δήμος Επιδαύρου αποφάσισε τη δημιουργία Διαδικτυακής Πύλης τουρισμού, στα πρότυπα άλλων δήμων, με στόχο αυτή να αποτελέσει τον επίσημο Ιστότοπο τουριστικής προβολής και προώθησης του Δήμου αλλά συγχρόνως θα λειτουργήσει ως εργαλείο αξιοποιήσιμο για τους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Δήμο Επιδαύρου.

Ο βασικός στόχος του τουριστικού ιστότοπου θα είναι η ολοκληρωμένη πληροφόρηση του επισκέπτη, σε όλα τα θέματα που είτε είναι άμεσης χρησιμότητας, είτε μπορεί να τον ενδιαφέρουν, κατά την παραμονή του στη περιοχή.

Θα πληροφορεί τον επισκέπτη ποια μέρη μπορεί να επισκεφτεί, τι αξιοθέατα μπορεί να βρει, τι εκδηλώσεις μπορεί να παρακολουθήσει κατά τη διαμονή του, τι δραστηριότητες (ποικίλου μπορεί να επιλέξει, τι καιρικές συνθήκες θα συναντήσει, κ.ο.κ. Θα παρέχει, επιπλέον, τη δυνατότητα πολυγλωσσικότητας, χωρίς περιορισμό στον αριθμό των γλωσσών που μπορεί να εξυπηρετήσει.

Θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα νέων και ανακοινώσεων, χρήσιμων για τον τουριστικό επισκέπτη (έκτακτα καιρικά φαινόμενα, απεργίες σε Μέσα μαζικής Μεταφοράς ή στη λειτουργία τουριστικών αξιοθεάτων, κλπ.). Θα του παρέχει, ως εκ τούτου, όλα τα στοιχεία που μπορούν να αυξήσουν την τουριστική του εμπειρία στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, με εύκολο και πρακτικό τρόπο, έτσι ώστε να αποτελέσει τον καλύτερο πρεσβευτή της περιοχής στο μέλλον για άλλους πιθανούς επισκέπτες.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΕΙΑ

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.