Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο θάνατος φλερτάρει στο Μοναστηράκι

Άφησαν τα έργα χωρίς σήμανση
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 27 Ιουλ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με μεγάλη ανακούφιση βλέπουν οι κάτοικοι στο Μοναστηράκι να τοποθετούνται σωλήνες ύδρευσης που θα φέρουν στα σπίτια τους μετά από δεκαετίες πόσιμο νερό. Το σημαντικό αυτό έργο της σημερινής δημοτικής αρχής κινδυνεύει να επισκιάσει κάποιο σοβαρό ατύχημα από αβλεψία του εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο.

Από τον «δρόμο αρχαιοτήτων» έως την πλατεία Μοναστηρακίου, ο κίνδυνος θανατηφόρου ατυχήματος είναι κάτι περισσότερο από ορατός. Το χώμα με το οποίο ο εργολάβος του έργου είχε σκεπάσει τις σωληνώσεις έχει αποπλυθεί από την βροχή και μεταφερθεί πάνω στην άσφαλτο.

Μοναστηράκι εργα

Τα αυλάκια παράλληλα στον δρόμο μέσα στα οποία έχουν τοποθετηθεί οι σωλήνες ύδρευσης βάθους 30-50εκ είναι έτοιμα να καταπιούν μηχανάκια και αυτοκίνητα. Ειδικά το βράδυ δεν υπάρχει κανένας φωτισμός, ούτε καν σήμανση στο έργο και ο κίνδυνος ακόμα και θανατηφόρου ατυχήματος είναι υπαρκτός. Παρά τις αναφορές των πολιτών της περιοχής μέχρι τώρα δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας.

Μοναστηράκι εργα

Το anagnostis εφιστά την προσοχή των οδηγών και συνιστά χαμηλές ταχύτητες σε όλο το τμήμα του δρόμου, από τον «δρόμο των αρχαιοτήτων» έως την πλατεία Μοναστηρακίου και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Μοναστηράκι εργα

Διαβάστε Επίσης: Αστραπές μέτρων

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.