Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ο Τατούλης και τα κορίτσια του

Τέσσερις υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Περιφέρειάρχης Πελοποννήσου για Αρκαδία και Κορινθία.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 11 Ιαν. 2019
1ΣΧΟΛΙΟ

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Πετρούλας Σκλία στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης. Η κα Σκλία, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα συνεισφέρει και θα προσφέρει στην υλοποίηση αυτού του οράματος. Έχει βελτιώσει πάρα πολύ τις επιστημονικές της σπουδές, την επαγγελματική της εμπειρία και είναι ένας άνθρωπος λαϊκός που βρίσκεται συνεχώς με τη νέα γενιά, αφουγκράζεται τις προηγούμενες γενιές, κάτι που την καθιστά ακόμα πιο σοφή.

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί η Μαρία Πετρούλα Σκλία παραμένει κοντά μας, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί στη νέα προσπάθεια τον αγώνα μας. Μια προσπάθεια που έχει ως περιεχόμενο να προχωρήσουμε στο σχέδιό μας για την Κορινθία, εμπνεόμενοι πάντοτε από την αγάπη που έχουν δείξει οι Κορίνθιοι συμπολίτες μας απέναντί μας και με βαθιά την πίστη ότι η Κόρινθος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξης στην Πελοπόννησο», σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Τατούλης Υποψήφιοι

Η κα Μαρία Πετρούλα Σκλία από την πλευρά της δήλωσε: «στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι δίπλα στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη με γνώμονα το έργο το οποίο έχει γίνει ήδη και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Η Κορινθία είναι ένας ευλογημένος τόπος, που έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην αγροτική οικονομία. Συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια και γιατί πιστεύω στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και γιατί θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους της Πελοποννήσου, αυτούς που θέλουν να επενδύσουν σε όλους τους τομείς, αυτούς που θέλουν να βρουν εργασία. Θα κάνω την προσπάθειά μου, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες και όταν μπορούμε να μπαίνουμε μπροστά στη διεκδίκηση καλύτερων δυνατοτήτων και συνθηκών».

Τρεις ξεχωριστές κυρίες στην Αρκαδία

Τρεις γυναίκες με εξαιρετικό προσωπικό, επιστημονικό και κοινωνικό κεφάλαιο η κάθε μια ξεχωριστά παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ως υποψήφιες με την παράταξη Νέα Πελοπόννησος για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

«Σήμερα είναι μια σημαντική στιγμή για την παράταξή μας και την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Κατερίνα Μπερδούση, Ελένη Τσουμπλέκα και Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου, «που απηχούν τη δυναμική, την ανανέωση και την προοπτική της προσπάθειάς μας για την Πελοπόννησο» όπως τόνισε.  

Τατούλης Υποψήφιοι

Εκ νέου υποψήφια θα είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος και παιδίατρος κα Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου, ανακοίνωσε ο κ. Τατούλης, σημειώνοντας ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στα θέματα της υγείας. «Έχει αναλάβει την ευθύνη και την εποπτεία ενός καινοτόμου προγράμματος που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι το παρατηρητήριο υγείας. Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που για πρώτη φορά δημιουργείται στη χώρα».

Η κα Κατερίνα Μπερδούση, αθλήτρια και επιστήμονας, θα είναι επίσης υποψήφια στην Αρκαδία. «Είναι γνωστή για τη σημαντική της προσφορά στον αθλητισμό και αποτελεί μια νεαρή επιστήμονα, που έχει ιδιαιτέρως ασχοληθεί με σπουδές στο Λος Άντζελες και στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου πάνω στην ψυχολογία και την εκπαιδευτική ψυχολογία» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε «η Κατερίνα με τους σημαντικούς τίτλους που έχει κατακτήσει θα αναλάβει την ευθύνη, μαζί με τον Λούη Τσάτουμα, του συντονισμού και της εποπτείας του στίβου. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε την πολυδιάστατη σύνθεση και δυναμική της Νέας Πελοποννήσου».

Τατούλης Υποψήφιοι

«Υποψήφια θα είναι επίσης μια νέα επιστήμονας, η κα Έλενα Τσουμπλέκα, από την περιοχή της Μεγαλόπολης, που έχει κάνει εξαιρετικές προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορία» ανακοίνωσε ακόμη ο κ. Τατούλης, ο οποίος σημείωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη δυναμική που παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου. «Δείχνει το επόμενο βήμα και το μεγάλο άλμα που κάνουμε στην καινούργια προσπάθειά μας με την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η ανανέωση που επιχειρείται στη Νέα Πελοπόννησο είναι ουσίας και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Ανανεώνει επίσης και το ενδιαφέρον στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και στο συμβολισμό ιδιαίτερα στις νέες γενιές προκειμένου ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ασχοληθούν σοβαρά με την ευθύνη, τις ελπίδες, και τις προσδοκίες των νέων γενιών».

Η κα Κλειώ Κορώνη δήλωσε «είναι πάρα πολλά τα έργα που έχουν αρχίσει και πρέπει να τελειώσουν για το καλό του τόπου μας. Θεωρώ ότι τα κόμματα και οι κεντρικοί πολιτικοί δεν έχουν καμία δουλειά στην αυτοδιοίκηση και ότι οι πολίτες μόνοι μας πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά και να δίνουμε τον αγώνα μας για τη δύσκολη κατάσταση της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας. Θεωρώ ότι μέσα από ένα άλλο πόστο, εκτός της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, μπορώ να προσφέρω».

Τατούλης Υποψήφιοι

Η κα Έλενα Τσουμπλέκα δήλωσε «είναι μεγάλη μου τιμή που από έναν τόσο αξιόλογο πολιτικό είχα αυτή την πρόταση. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του και να κάνω ότι καλύτερο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Η κα Κατερίνα Μπερδούση δήλωσε «παρουσιάστηκε μια πολύ όμορφη ευκαιρία την οποία αποφάσισα να αξιοποιήσω και να βοηθήσω τον τόπο μου στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου τόσα χρόνια στον αθλητισμό, αλλά και με τη βοήθεια του κλάδου της ψυχολογίας που έχω σπουδάσει, θα μπορέσω να βοηθήσω στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και με τη βοήθεια του Λούη Τσάτουμα, Ολυμπιονίκη στο μήκος εδώ και πολλά χρόνια, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους αθλητές».  

Τατούλης Υποψήφιοι 

Βούλα Νικολάου

 

Σχόλια

Angelis Vlahou (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 24/01/2019 - 08:49

Μαλιστα, και ο Τατούλης ξαφνικά δεν είναι πολιτικός; Και αυτες οι ψηφοθηρηκές μανούβρες σε τι αποσκοπούν;

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org