Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρέματα

Ο Τάσος, οι πλημμύρες και το γιαούρτι

Στο χορό των ανακοινώσεων μπήκε και ο αντιπεριφερειάρχης για να υπερασπιστεί τον εαυτό του

Την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη προσπαθεί να αποδείξει ότι διαθέτει ο Τάσος Χειβιδόπουλος, με τη Σαββατιάτικη δήλωσή του, μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής του δημάρχου Άργους Μυκηνών προς τον Περιφερειάρχη, που του ζητούσε να αναλάβει προσωπικά τον καθαρισμό των ρεμάτων και χειμάρρων, καθώς «ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο».

Από την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο μεσολάβησε ανακοίνωση της Περιφέρειας στην οποία εκτιμάται ότι «Οι πολίτες της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα των περιοχών που επλήγησαν από την τελευταία θεομηνία έχουν εμπιστοσύνη ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας σε στενή συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και σε θεσμική συνεργασία με δημοτικές αρχές, θα πράξουν ότι απαιτείται».

Η παραπάνω ανακοίνωση στάθηκε και η αφορμή του Τάσου Χειβιδόπουλου, να μπει στο χορό των ανακοινώσεων και να δηλώσει: «Ύστερα από την επιβεβαιωτική, αποστομωτική και ξεκάθαρη δήλωση εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη προς το πρόσωπό μου, όσο αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, καλώ τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να συνετιστεί ώστε να έχουμε τη θεσμική συνεργασία που απαιτούν οι ρόλοι μας. Δεν χρειάζομαι ούτε επιθυμώ την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους. Θα  συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Αργολίδα και τους κατοίκους της. Έχω την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αργολίδας, του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη όπως εκφράστηκε για άλλη μία φορά και με την σημερινή δήλωση του και ειδικότερα των συμπολιτών μου στο Δήμο Άργους.-Μηκυνών. Άλλωστε  όσες και όσοι στηρίχθηκαν ή «απόλαυσαν» την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους  «φυσάν και το γιαούρτι».

Συνεχίζουμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας τις εργασίες άμεσης αποκατάστασης των επειγόντων   προβλημάτων -σε πρώτη φάση- σε όλη την έκταση του Νομού. Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το Κιβέρι όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των επειγόντων παρεμβάσεων στο χείμαρρο Ξοβριό και στην παραρεμάτια ζώνη (τμήμα: Επαρχιακή Οδός έως Παραλία)  και αποδόθηκε προς διέλευση και χρήση για την εξυπηρέτηση των αγροτών. Επίσης σε συνεργασία με τους κατοίκους προσδιορίστηκαν τα σημεία που θα συνεχιστούν οι άμεσες παρεμβάσεις.
Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλο το Νομό σεβόμενοι τους κατοίκους και το θεσμικό μας ρόλο. Αφήνω την άσκοπη ρητορική για τους τηλεοπτικούς  κωμωδούς.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε, όπως είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης  και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.