Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας σχολιάζει το αποτέλεσμα των εκλογών

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εδραιώνεται στη πρώτη πεντάδα των μεγάλων κομμάτων όλης της Αριστεράς στην ήπειρό μας».
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 9 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών ευχαριστώντας παράλληλα αυτούς που ψήφισαν και στήριξαν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου:

«Η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει και ευχαριστεί εγκάρδια όλους τους πολίτες του Νομού μας, άντρες και γυναίκες, κάθε προέλευσης και άποψης,που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψήφισαν και στήριξαν με κάθε τρόπο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και σημαντική για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Χαιρετίζει επίσης τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τη δύσκολη μάχη που έδωσαν, όσο και τους υποψήφιους – τις συντρόφιφισσες Μαρία και Βιβή, τους συντρόφους Πάνο, Γιώργο και Γιάννη (εκπρόσωπό μας στη Βουλή) – για την προσωπική τους προσπάθεια στο κοινό αγώνα.

Είναι γεγονός ότι η νίκη της ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κατάσταση που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους εργαζόμενους και άνεργους, τη νεολαία, τα χαμηλά και μεσαία στρώματα της χώρας μας.

Αυτούς ακριβώς που σχημάτισαν το βασικό κορμό των ψηφοφόρων του κόμματός μας και επέτρεψαν στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αντέξει και να γίνει οριστικά η κύρια δύναμη της προοδευτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Και αυτό ακριβώς είναι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ αυτής της εκλογής.

Η Ανανεωτική και Ριζοσπαστική Αριστερά αναδιαμορφώνει τη φυσιογνωμία του πολιτικού φάσματος σε πείσμα της νεοφιλελεύθερης ακροδεξιάς που προφήτευε την εξαφάνισή της.

Και είναι επίσης ένα γεγονός πανευρωπαικής σημασίας καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ (ο μεγαλύτερος φορέας των ιδεών αυτού του ρεύματος) εδραιώνεται στη πρώτη πεντάδα των μεγάλων κομμάτων ΟΛΗΣ της Αριστεράς στην ήπειρό μας.

Με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας τις μέρες που έρχονται».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.