Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ο Σμαραγδής ενημέρωσε τον Κωστούρο για τον «Καποδίστρια» του

Επίσκεψη του γνωστού σκηνοθέτη στον δήμαρχο Ναυπλιέων εν όψει των γυρισμάτων που θα γίνουν στο Ναύπλιο για τη νέα του ταινία.

Τον εγνωσμένης αξίας Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, ο οποίος συνοδευόταν από τον επίτιμο πρόξενο της Ρωσίας στη Περιφέρεια Πελοποννήσου Κωνσταντίνο Δέδε, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερωθεί ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για τη ταινία που ετοιμάζει ο διάσημος σκηνοθέτης με τίτλο «Καποδίστριας», γυρίσματα της οποίας θα λάβουν χώρα και στη πόλη του Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πληροφορίες που του παρείχε ο κ.Σμαραγδής σχετικά με την ταινία.

 

Φυσικά, όπως έχει αποδείξει κατά καιρούς με την δουλειά του ο Έλληνας Σκηνοθέτης, το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εξαιρετικό.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε τρεις χώρες, στην Ελλάδα, την Ελβετία και την Ρωσία και αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Η ταινία για τον Ιωάννη Καποδίστρια θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του 2021 με ταυτόχρονη προβολή και στις τρεις χώρες.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.