Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Πύργος των Μεγάλων Εξελίξεων

«Ο Πύργος των Μεγάλων Εξελίξεων» στο «Θέατρο Πρόταση»

Παρουσίαση του διπλού βιβλίου της Χρύσας Σαββάκη.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 7 Δεκ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου (11 το πρωί) θα γίνει η παρουσίαση του διπλού βιβλίου της Χρύσας Σαββάκη «Ο Πύργος των Μεγάλων Εξελίξεων» (εκδόσεις Άπαρσις) στο «Θέατρο Πρόταση» (Οδυσσέα Ανδρούτσου 13, Άργος).

Πρόκειται για αφήγημα και θεατρικό κείμενο μαζί, σε ένα ιδιαίτερο βιβλίο με διπλό χειροποίητο εξώφυλλο, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και μεγαλύτερους.

Η παρουσίαση γίνεται με θεατρική αναπαράσταση. Μια αφηγήτρια, τρεις ηθοποιοί, δεκατέσσερις ρόλοι, σ’ έναν πολύ διαφορετικό Πύργο.

Ο Πύργος των Μεγάλων Εξελίξεων

Ο Πύργος των Μεγάλων Εξελίξεων:

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο, με οδηγό την τεχνολογία και όχημα το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο!

Ο αναγνώστης παρακολουθεί την εξέλιξη των υπολογιστών τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ο Cpu, το Τροφοδοτικό, η Μotherboard, οι Μνήμες, οι Κάρτες και όλα τα μέρη ενός υπολογιστή παίρνουν ανθρώπινη μορφή, και αντιδρούν στις ανάγκες της καθημερινότητας και στις αλλαγές που έρχονται με το πέρασμα των χρόνων.

Μήπως όμως ο Σπούκη, ο Τρόφη, η Μητροδώρα, ηΡομίνα, η Κάρδη και οι υπόλοιποι δεν είναι απλά εξαρτήματα ενός μηχανήματος; Μήπως θα μπορούσαν να είναι τα μέλη μιας κοινωνίας; Κι αυτός ο Πύργος μήπως θα μπορούσε να είναι μια πατρίδα;

Ένα έργο αλληγορικό στο οποίο θίγονται θέματα όπως: οι σχέσεις μεταξύ των μελών μιας κοινωνίας, η αποδοχή ή όχι των ξένων, η ικανότητα του ανθρώπου να προσαρμοστεί σε αλλαγές, η εξέλιξη της τεχνολογίας, ο κύκλος της ζωής.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2