Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Πουλάς μετά από τους ασθενείς του βάλθηκε να «γιατρέψει» και την πολιτική

Συνέντευξη στον Άκη Γκάτζιο. Ο υποψήφιος βουλευτής δείχνει σίγουρος και ικανός πριν την κάλπη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 28 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μετά από τους ασθενείς του βάλθηκε να "γιατρέψει" και την πολιτική. Ο Ανδρέας Πουλάς ξετυλίγει τις σκέψεις του στον Άκη Γκάτζιο λίγες μέρες πριν την κάλπη της 7ης Ιουλίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως αν ο ίδιος εκλεγεί βουλευτής, δεν πρόκειται να υπηρετήσει σε αυτό το πόστο παραπάνω από δύο θητείες. Πιστεύει ότι η βουλευτική θητεία θα πρέπει να εξαντλείται μετά από μία οκταετία, ώστε να ανοίγει χώρος και για φρέσκα πρόσωπα, όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος αυτή τη στιγμή.

Στη συνέντευξή του ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής μιλά για τη ζωή του, για τη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, για τη καριέρα του στην ιατρική, για το μεγάλο του πάθος και την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική…

 

Ο Ανδρέας Πουλάς αναφέρεται στην ανάγκη που έχει ένας βουλευτής για συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς, ώστε να έρθει η ανάπτυξη στην Αργολίδα, αλλά και για τα μηνύματα που εισπράττει από την προεκλογική περίοδο.

-«Εμένα περισσότερο με ενδιαφέρει να συναντηθώ με τον κόσμο, να δω τον κόσμο από κοντά, να του σφίξω το χέρι, να του δώσω τη δύναμη του χεριού μου. Αυτό που λέω θα το κάνω», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση περιστράφηκε επίσης γύρω από τα θέματα της υγείας, τις συγκοινωνίες, τους οδικούς άξονες, τον Ανάβαλο, το φυσικό αέριο και τον πολιτισμό.

-«Θέλω να δώσω μια προοπτική, να πω ότι μετά από λίγα χρόνια η Αργολίδα θα είναι καλύτερη, θέλω να παλέψω, να βοηθήσω, ότι έχω μέσα μου να το δώσω στο συνάνθρωπο, να μπορέσω να αλλάξω λίγο τα πράγματα», υπογραμμίζει.

Τέλος ο υπ. βουλευτής αναφέρθηκε στην προσφορά του ως αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος, και εξηγεί γιατί δεν πολιτεύτηκε νωρίτερα με το ΠΑΣΟΚ.
 

Backstage φωτογραφίες:

Συνέντευξη Ανδρέας Πουλάς στον Άκη Γκάτζιο

Συνέντευξη Ανδρέας Πουλάς στον Άκη Γκάτζιο

Συνέντευξη Ανδρέας Πουλάς στον Άκη Γκάτζιο

Συνέντευξη Ανδρέας Πουλάς στον Άκη Γκάτζιο

Συνέντευξη Ανδρέας Πουλάς στον Άκη Γκάτζιο

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.