Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναζητώντας τον Αττίκ

Ο «Παλαμήδης» αναζήτησε τον Αττίκ

Ένα ταξίδι στην μουσική διαδρομή του μεγάλου συνθέτη
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 11 Μάιος. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η «Μάντρα» του Αττίκ, δίπλα στο ιστορικό κτήριο «Ζόναρς», άνοιξε τις πύλες της για να ζωντανέψουν μουσικές και αγαπημένα τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο.

Την Κυριακή 6 Μαΐου, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» οργάνωσε για τα μέλη και τους φίλους του εκδρομή στην Αθήνα για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Η παράσταση είναι ένα ταξίδι στην μουσική διαδρομή του μεγάλου συνθέτη και στα γεγονότα της ζωής του που έδωσαν τα ερεθίσματα για να γράψει στίχους και μουσική.Το μουσικό έργο του Αττίκ (κατά κόσμον Κλέωνα Τριανταφύλλου) αποδίδουν θεατροποιημένα οι πολύ καλοί πρωταγωνιστές Αντώνης Καφετζόπουλος, Άκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Κοντογιώργη, Μίνως Θεοχάρης και Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Λάμπουσα η Ζωζώ Σαπουντζάκη κρατά το νήμα της συνέχειας μεταξύ της παλιάς και της νέας γενιάς.Το κοινό συμμετείχε στην μουσική μυσταγωγία σιγοτραγουδώντας τους αγαπημένους στίχους που μαζί τους μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2