Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρκουλάκης Ναύπλιο

Ο Οιδίποδας του Μαρκουλάκη και η βράβευσή του στο Ναύπλιο

Το «Προσκήνιο» αναγνώρισε την συμβολή του στην «Ορέστεια» του Γιάννη Χουβαρδά.

Στα πλαίσια της Δράσης «Διάλογοι», του Προγράμματος «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο Αρχαίο Δράμα», πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό, παρουσία του Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία.

Ομιλητές ήταν δύο πεφωτισμένοι άνθρωποι του σύγχρονου θεάτρου: ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο σκηνογράφος Πάρις Μέξης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην παράσταση «Οιδίπους Τύραννος», που θα παρουσιάσουν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στις 12 & 13 Ιουλίου.

Μαρκουλάκης Ναύπλιο

Μαρκουλάκης Ναύπλιο

Στην εν λόγω εκδήλωση και σε συγκινησιακή φόρτιση, η Εταιρεία Παραγωγής & Υποστήριξης Θεαμάτων «Προσκήνιο» τίμησε τον δημοφιλή ηθοποιό και σκηνοθέτη για την προσφορά του στο θέατρο, αποτίοντάς του ταυτοχρόνως φόρο ευγνωμοσύνης για τη σεμνότητά του και την αγαστή συνεργασία που είχαν στην Αισχύλου Ορέστεια, σκηνοθεσίας Γιάννη Χουβαρδά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι και πολλά μέλη του «Προσκηνίου», ενώ παρών ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Μαρκουλάκης Ναύπλιο

Μαρκουλάκης Ναύπλιο

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.