Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Ο Νίκας πήρε με το μέρος του τον Λαμπρόπουλο, ο Τατούλης βλέπει εκβιασμό

Του ήρθε από κει δεν το περίμενε...
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 16 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την στήριξή του στον Παναγιώτη Νίκα εξέφρασε δημόσια ο Μεσσήνιος πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, προκαλώντας έκπληξη στο στρατόπεδο Τατούλη, καθώς οι φήμες ανέφεραν πως θα συμβεί το αντίθετο.

Όπως σημειώνει ο κ. Λαμπρόπουλος: «O Παναγιώτης Νίκας είναι πετυχημένος Δήμαρχος της Καλαμάτας.  Πιστεύω, ότι θα είναι, εξίσου ένας καλός Περιφερειάρχης, για το συμφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας. Τον στηρίζω και θα είμαι μαζί του».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του τέως Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος μου. Έχουμε κοινή πολιτική διαδρομή και μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί προσωπικής φιλίας. Θέσεις που επιβάλλονται από πρόσκαιρες συγκυρίες δεν μπορούν να υπηρετήσουν κανένα πολιτικό διακύβευμα και το μόνο που καταφέρνουν να επιτύχουν είναι ο θυμός των πολιτών. Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Οι πολίτες της Πελοποννήσου είναι ελευθερόφρονες και δεν εκβιάζονται».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.