Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Ο Μυστικός Δείπνος του Άργους στο σπίτι του Σχοινοχωρίτη και η υποψηφιότητα

Κλείνει τη θέση Αντιπεριφερειάρη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Θέα στον Αργολικό θα έχει ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, αν εκλεγεί Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας, αφού φαίνεται ότι έδωσαν τα χέρια οι δύο άντρες, πριν δύο μέρες στο Άργος.

Στο "Μυστικό Δείπνο" που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του Σχοινοχωρίτη, παρόντες εκτός από τον ίδιο ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και επιλεκτικά κάποια από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν έγινε γνωστό το τι περιελάμβανε το γεύμα, όμως η συζήτηση ήταν καθόλα πολιτική. Ο Παναγιώτης Νίκας αναμένοντας την ανακοίνωση της στήριξής του ως υποψηφίου Περιφερειάρχη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνει τα κουμάντα του, ώστε να «δέσει» τον κομματικό μηχανισμό σε όλη την Περιφέρεια και έτσι βρέθηκε στο Άργος να συζητά για την επόμενη μέρα και την προεκλογική περίοδο.

Πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ ο Νίκας - Οι πρώτες του δηλώσεις

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, σύμφωνα άλλωστε με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το anagnostis.org από χθες, επιθυμεί να είναι ο αντιπεριφερειάρχης του Νίκα στην Αργολίδα. Έχοντας ανακοινώσει την πρόθεσή του αυτή σε μέλη της ΝΟΔΕ, το γεύμα στο σπίτι του παρουσία του κου Νίκα, ήταν μοναδική ευκαιρία να εκφράσει την επιθυμία του και στον ίδιο.

Ο κος Σχοινοχωρίτης βέβαια δεν είναι μόνος του. Ευελπιστεί και στη βοήθεια του δημάρχου Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, τον οποίο βοηθά από την πλευρά του, σε σημείο να προκληθούν και οι παραιτήσεις (εδώ και εδώ) τριών μελών της ΝΟΔΕ. Τι θα συμβεί όμως αν ο Δημήτρης Καμπόσος τα βρει με τον Πέτρο Τατούλη στις Περιφερειακές εκλογές, είναι άγνωστο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org