Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Grande Bretagne

Ο κορωνοϊός έκλεισε και το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία"!

Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 26 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Κλείνει μετά από 150 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία λόγω του κορωνοϊού. Παρότι δεν εντάσσεται στις προβλέψεις της σχετικής απόφασης για την  αναστολή λειτουργίας των εποχικών τουριστικών καταλυμάτων, η διεύθυνση του ιστορικού ξενοδοχείου της Αθήνας προχώρησε στην προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «Με μεγάλη λύπη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ, ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και του γειτονικού ιστορικού ξενοδοχείου King George λόγω της επιδημίας του κορονοϊού». Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία «λειτουργεί αδιαλείπτως για σχεδόν 150 χρόνια, όντας ουσιαστικά ο βασικός και διαχρονικός ξενώνας της πόλης των Αθηνών καθώς και η ναυαρχίδα της ελληνικής ξενοδοχείας».

Όσον αφορά στο πότε προβλέπεται επανέναρξη των εργασιών, η εταιρεία αναφέρει πως «Θα λειτουργήσει αμέσως μόλις αυτό γίνει δυνατό και θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στη μακρόχρονα πιστή πελατεία του. Η Διεύθυνση και το προσωπικό εύχονται σε όλους καλή υγεία και προσβλέπουν σε ένα σύντομο επανιδείν».
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.