Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ναυτική Ναυπλιάδα

Ο κορωνοϊός «έφαγε» τη Ναυτική Ναυπλιάδα

Η διοργάνωση μετατίθεται για του χρόνου, σε πείσμα των καιρών.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» γνωστοποιεί στα μέλη και στους φίλους του την αναβολή των εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και τον Σύλλογο των απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος», στο πλαίσιο της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2020», λόγω του κορωνοϊού.

Σε πείσμα των καιρών, η «Ναυτική Ναυπλιάδα» δεν καταργείται (ο θεσμός και η ιστορία του έχουν στέρεες βάσεις) αλλά μετατίθεται στον χρόνο.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του «Παλαμήδη» Θεοδόσης Σπαντιδέας: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους 40 εικαστικούς (ζωγράφους και γλύπτες) που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην BIENALLE της «Ναυτικής Ναυπλιάδας», μια «σύναξη» καλλιτεχνών πρωτόγνωρη για την πόλη μας και του επιπέδου ανάλογων εκθέσεων. Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ερασιτέχνες αλιείς που κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους την «βαρκαρόλα». Ο πολιτισμός βρίσκεται μέσα στον χρόνο, αλλά τον ξεπερνά»

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.