Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Ιωάννη Παπαïωάννου

Ο καλύτερος σκακιστής της Ελλάδας στο Ναύπλιο

Castle Chess 2019: Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Παπαïωάννου.

Στις φετινές εκδηλώσεις του Παλαμήδειου Άθλου εντάχθηκαν με απόφαση του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και οι δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου, δίνοντας μια ακόμη σημαντική παράμετρο στην κοινωνική και εκπαιδευτική διάσταση στις μοναδικές στην χώρα μας, πολύθεματικές αθλητικές εκδηλώσεις.

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον κ. Ιωάννη Παπαïωάννου (GM, πρωταθλητής Ελλάδας στις κατηγορίες προ εφήβων, εφήβων και ανδρών, κάτοχος του ρεκόρ Ελλήνων σε βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ 2652).

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Ιωάννη Παπαïωάννου

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12:00 Θα διεξαχθεί αγώνας SIMULTANE στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου ο προσκεκλημένος κ. Ιωάννης Παπαïωάννου θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 25 σκακιστές.

Και στις 17:00 θα διεξαχθεί Αγώνας RAPID Σκακιού στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ναυπλίου διοργάνωσης της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου για παιδιά έως 12 ετών, γυμνασίου, λυκείου και ενήλικες.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 θα διεξαχθεί Αγώνας BLITZ στο Βουλευτικό.

Οι εγγραφές γίνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail της Σκακιστικής Ακαδημίας nafpliochessacademy @gmail.com . Πληροφορίες στο 6970090792 .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Και τις δυο μέρες οι αγώνες θα είναι ανοικτοί για όλους τους σκακιστές.

Η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου φιλοξενεί τον πρωταθλητή Ελλάδας Ιωάννη Παπαïωάννου

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976. Άρχισε να ασχολείται με το σκάκι σε ηλικία 11 ετών. Έχει κερδίσει αρκετές φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία προεφήβων, στην κατηγορία εφήβων και στην κατηγορία ανδρών. Αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην πρώτη σκακιέρα της Εθνικής Ελλάδος ανδρών, με πολύ αξιόλογες ατομικές αλλά και ομαδικές διακρίσεις.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου ζει στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως προπονητής σκακιού, με πολλές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, προπονώντας ταλαντούχους νεαρούς παίχτες από Ελλάδα και εξωτερικό. Ήταν ο αποκλειστικός προπονητής της τρεις φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας στις νεανικές κατηγορίες Σταυρούλας Τσολακίδου, κατά την πενταετία 2014-2019.

Κατέχει το ρεκόρ , για τα ελληνικά δεδομένα, σε βαθμό αξιολόγησης (ΕΛΟ 2652).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.