Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βροχή

Ο «Ιανός» ταλαιπωρεί την Κορινθία και κατευθύνεται νότια. Άνοιξε η δίοδος από Ισθμό για Επίδαυρο

Ο δρόμος είχε κλείσει λόγω των πλημμυρικών φαινομένων στα Λουτρά Ωραίας Ελένης.

Με πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους ξημέρωσε το Σάββατο στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, ενώ ο δρόμος Ισθμού – Επιδαύρου έκλεισε μέχρι τις 11 περίπου το πρωί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προκαλεί στην Κορινθία ο Μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», ο οποίος αυτή την στιγμή κατευθύνεται νοτιότερα, προς Αργολίδα και Αρκαδία

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο δρόμος Κορίνθου – Επιδαύρου είναι και πάλι ανοικτός από το μεσημέρι του Σαββάτου και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε σταματήσει νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας με τον δρόμο να παρουσιάζει πρόβλημα στο κομμάτι της Κορινθίας μετά το Σοφικο.

Όπως τονίζουν οι μετεωρολόγοι τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου αναμένεται επιδείνωση του καιρού στην Ανατολική Πελοπόννησο με κατά περιόδους έντονες βροχοπτώσεις και πιθανόν καταιγίδες.

Στην περιοχή της Κορινθίας παρατηρούνται ήδη προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της μεγάλης νεροποντής. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.