Home design
home design

Ο γύρος του κόσμου περνάει από την Πελοπόννησο!

road trip

Ο γύρος του κόσμου με μοτοσυκλέτα, δεν γίνεται σε 80 μέρες αλλά σε 4 χρόνια, από έναν 24χρονο Πορτογάλο αναβάτη τον Αντρέ Σόουζα που συμμετέχει στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας, στα Superbikes και επιχειρεί με ένα Honda Monkey Z125.

Ο Αντρέ Σόουζα αφού πέρασε από 20 χώρες, καλύπτοντας τα πρώτα 14.000 χλμ., βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο, όπου με την καθοδήγηση και τη βοήθεια της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (MOT.O.E.), πέρασε από: Αίγιο, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα, Σπάρτη, Ναύπλιο μεταξύ των υπολοίπων πόλεων της Ελλάδας που επισκέφθηκε. 

Κατά την περιήγησή του και ευρισκόμενος στην Αθήνα, είδε από κοντά και  την Ακρόπολη, καθώς για τον ίδιο αποτελούσε κι αυτή όνειρο ζωής.

Στόχος του Andre Sousa είναι να αποτελέσει τον πρώτο άνθρωπο που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα Honda Monkey Z125. Μένει να διασχίσει ακόμα 40 χώρες, στα επόμενα 1-2 χρόνια. Μετά τη Νότια Ευρώπη, ελπίζει να βρεθεί σε Ασία, Η.Π.Α., Αυστραλία, Νότια Αμερική και Αφρική, και επιστρέφοντας στην Βόρεια Ευρώπη να καταλήξει στην Πορτογαλία.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis