Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ο Γκιόλας και οι ...σφαλιάρες

Ο Γκιόλας και οι ...σφαλιάρες

Ποιοι τρώνε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 23 Φεβ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η υπόθεση Νοβάρτις και όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες με το κυνήγι των προστατευόμενων μαρτύρων έχει προκαλέσει την αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος επισημαίνει τα εξής:

«Τρώνε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη, όπως χθες που έπεσε στο κενό από τον Άρειο Πάγο, η πραξικοπηματική απόπειρα της πλειοψηφίας της Επιτροπής για τη Νοβαρτις, να τρομοκρατήσουν και να εκφοβίσουν τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.

Παρά τα διαρκή στραπάτσα όμως δεν φαίνεται να πτοούνται. Η πολιτική ανηθικότητα έχει γίνει κανόνας της πολιτικής τους συμπεριφοράς. Αλλά δε καταφέρνουν τελικά να κρύψουν τον πανικό τους.

Γιατί επιχειρούν αυτή τη πρωτοφανή στη μεταπολίτευση απόπειρα να μετατρέψουν τους θύτες σε θύματα και τους κατήγορους σε κατηγορούμενους, ενόσω η δικαιοσύνη ακόμη διερευνά το σκάνδαλο;»

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.