Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ο Γκιόλας αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών

Ουσιαστικές συζητήσεις σε Ίναχο, Νέο Ηραίο, Λίμνες και Προσύμνη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 27 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνεχίσθηκαν και χτές οι περιοδείες κλιμακίου στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ των υποψηφίων βουλευτών Γιάννη Γκιόλα, Πάνου Νικολαράκου και Γιώργου Γαβρήλου σε κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Πέρασαν διαδοχικά και υπήρξε άμεση επαφή και επικοινωνία με κατοίκους του Ινάχου, του Ν. Ηραίου, των Λιμνών και της Προσύμνης.

Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων γινόταν με διαφορετικό περιεχόμενο ανά περιοχή. Αλλού εστιάστηκε σε θέματα γενικής πολιτικής, όπου έκδηλη ήταν η ανησυχία για την τύχη των κοινωνικών παροχών Υγείας, Παιδείας, για το ασφαλιστικό αλλά και για τη συνέχιση του Προγράμματος των 120 δόσεων.

Γιάννης Γκιόλας περιοδείες

Στις Λίμνες το θέμα που αναδείχθηκε σαν το σοβαρότερο τοπικό ήταν η τύχη των κτηνοτρόφων αλλά και της πρωτογενούς παραγωγής λόγω των λόγω των χαμηλών τιμών του αιγοπρόβειου γάλατος και κρέατος.

Επισημάνθηκε από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα η στοχευμένη και επιδοτούμενη πολιτική της επανασύστασης γεωργοκτηνοτροφικών συνεταιρισμών και λοιπών συνεργατικών σχημάτω, που θα μπορούν να διαπραγματεύονται προς όφελός τους με τους τυροκόμους τις χαμηλές τιμές που έχουν καθοριστεί κυρίως από τους τελευταίους. Σαν παράδειγμα υποδείχθηκε ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων που αγοράζει το γάλα προς 1 ευρώ, δίνει ακόμη και κάποιο μέρισμα στα αμέλη και τυποποιεί και εμπορεύεται τα παραγόμενα προιόντα.

Γιάννης Γκιόλας περιοδείες

Στο Ν. Ηραίο τα θέματα νομιμοποίησης των αρδευτικών συγκροτημάτων (πηγάδια) αλλά και των κλοπών μετασχηματιστών και χάλκινων κυρίως, καλωδίων. Για τις άδειες των γεωτρήσεων δηλώθηκε ότι κακώς έγιναν υπαναχωρήσεις στην έκδοση αδειών, είναι αληθές ότι απαιτούνται αρκετά έγγραφα, αλλά η σχετική διαδικασία πρέπει να προχωρήσει, ώστε να εξορθολογιστεί και συγχρονιστεί  η διαχείριση της άρδευσης.

Οι κλοπές έχουν εσχάτως αντιμετωπιστεί με αυξημένη επαγρύπνιση και κινήσεις από την Αστυν. Διεύθυνση Αργολίδας. Υποδείχθηκε από τους παρόντες αγρότες ότι πρέπει να ελεγθεί των κλοπιμαίων μέσω κλεπταποδόχων, γεγονός που απαιτεί συντονισμένες και στοχευμένες προσπάθειες, με τρόπο που να θεμελιώνει και να προσωποποιεί τις ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.