Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέο Δ.Σ στην Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Ο Γιώργος Κόνδης νέος πρόεδρος της ΕΣΛΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 13 Φεβ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη ενός νέου Δ.Σ στην Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας. Προηγήθηκε συζήτηση και διαπιστώθηκε από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη η θετική πορεία της ΕΣΛΑ. Παρά τη μικρή της ηλικία και τα πενιχρά έως ανύπαρκτα οικονομικά της μέσα, η ΕΣΛΑ κατάφερε να αναδείξει το έργο των συγγραφέων και των λογοτεχνών της Αργολίδας συμμετέχοντας σε παρουσιάσεις έργων και ιδιαίτερα στην μεγάλη Έκθεση Βιβλίου στο Ναύπλιο (δεύτερη συνεχή χρονιά). Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος λογοτεχνικός διαγωνισμός στην Αργολίδα και τα κείμενα που βραβεύθηκαν αποτέλεσαν το περιεχόμενο μιας καλαίσθητης έκδοσης, της πρώτης συλλογικής έκδοσης της ΕΣΛΑ.

Νέο Δ.Σ στην Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Στη συνάντηση τονίσθηκε, για μια ακόμη φορά, η μεγάλη προσφορά της απερχόμενης προέδρου Κατερίνας Παπαδριανού, στις ιδέες και τις προσπάθειες της οποίας οφείλονται κυρίως οι παραπάνω επιτυχίες. Τα μέλη της ΕΣΛΑ αποδέχτηκαν με σεβασμό την απόφασή της να συμμετέχει από άλλη θέση και εξέλεξαν ένα νέο Δ.Σ. Η ΕΣΛΑ είναι η συλλογική έκφραση της θέλησης των συγγραφέων και λογοτεχνών Αργολίδας  να δημιουργήσουν ένα ελεύθερο βήμα για τα Γράμματα και τις Τέχνες στο Νομό και να συνδεθούν με το σύνολο των ανθρώπων που δημιουργούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τη δική τους συμμετοχή εξαρτάται κυρίως η καλή της πορεία. Γι’αυτό και απευθύνονται σε όλες και όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες δημιουργικές ιδέες, αναζητώντας την ενεργή συμμετοχή τους ώστε να ενισχυθεί και να αναδειχθεί κάθε προσπάθεια για τον πολιτισμό στην Αργολίδα.

Νέο Δ.Σ στην Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

Το νέο Δ.Σ της ΕΣΛΑ αποτελείται από:

Πρόεδρος: Γιώργος Κόνδης

Γεν. Γραμματέας: Γκέλη Ντηλιά

Αντιπρόεδρος: Θεοδόσης Σπαντιδέας

Μέλη:
Δημήτρης Γαλάνης

Γιάννης Σαρρής (Δραγώνας)
Νίκη Τσεκούρα
Κατερίνα Παπαδριανού.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org