Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
bar

Ο εσωτερικός τουρισμός της ...Σταχτοπούτας προς Κορινθία και Αργολίδα

Όταν το ρολόι δείξει 12:00 τα μεσάνυχτα τα μαγαζιά της Αθήνας κλείνουν κι αρχίζει η μετακίνηση των νυχτόβιων πελατών προς τους όμορους νομούς που δεν ισχύουν τα μέτρα

Τα αυξημένα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού έχουν δημιουργήσει έναν ιδιότυπο εσωτερικό τουρισμό προς Κορινθία και Αργολίδα με όρους Σταχτοπούτας! Δηλαδή όταν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και τα αθηναϊκά μαγαζιά βάλουν λουκέτο, οι θαμώνες μεταναστεύουν προς Λουτράκι, Κόρινθο, Άργος και Ναύπλιο για να συνεχίσουν την διασκέδασή τους!

Κάπως έτσι μετατρέπονται σε "εσωτερικούς" μετανάστες όσοι δεν θέλουν να θυσιάσουν τη νυχτερινή τους διασκέδαση, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Έτσι, τα μαγαζιά της Κορινθίας και της Αργολίδας, γεμίζουν από κόσμο, καθώς λειτουργούν και μετά τα μεσάνυχτα. 

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, ο οποίος δήλωσε στον ΑΝΤ1, ότι "πράγματι έχουμε πολύ κόσμο αυτή την περίοδο και ο περισσότερος κόσμος είναι από την Αθήνα. Οφείλεται και στο γεγονός ότι είναι κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους".

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.