Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Ο δρόμος της διαδοχής στην Επίδαυρο και οι παραινέσεις

Ο Γαλάνης ετοιμάζεται για υποψήφιος στον Δήμο Επιδαύρου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Επανεμφάνιση του Θανάση Γαλάνη στην πολιτική επικαιρότητα με παραινέσεις προς τα μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας που διαφωνούν με τον πρόεδρο Δημήτρη Σχοινοχωρίτη να παραιτηθούν και από το κομματικό όργανο.

Ο Θανάσης Γαλάνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου στη θέση του Κώστα Γκάτζιου και με αυτή του την κίνηση αναζητά στήριξη από πλευράς Σχοινοχωρίτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις τοπικών στελεχών της «Γαλάζιας παράταξης».

Η ανακοίνωση γράφθηκε πριν γίνει γνωστή η παραίτηση και της Μαρίνας Σταματοπούλου, γι' αυτό και δεν αναφέρεται ονομαστικά, όπως οι άλλοι τρεις.

Η ανακοίνωση Γαλάνη:

«Σε ένα χρονικό διάστημα που η παράταξη μας είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση της αυτοδυναμίας και αντί να ασχολείστε με την ανάδειξη των προβλημάτων των Τομέων σας στο Νομό προτιμήσατε να κάνετε αντικείμενο χλευασμού την ΝΟΔΕ με την άστοχη τοποθέτηση σας δημιουργώντας αρνητικό κλίμα» Η ανακοίνωση του Θανάση Γαλάνη είναι η ακόλουθη:

Τον Μάιο του 2018 η παράταξη μας εξέλεξε τα κομματικά όργανα σε όλη την επικράτεια, η δική μου απόφαση ήταν να μπω στην διαδικασία αυτή μόνο από την θέση του υποψήφιου συνέδρου γεγονός που έγινε μιας και εξελέγην και όχι στην υποψηφιότητα του για μέλος της ΝΟΔΕ .

Αυτό όμως δεν αναιρεί την βούληση μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα πολιτικά ιδεώδη που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία, να παρεμβαίνω και να λέω την άποψη μου.

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα  την κοινή ανακοίνωση των κυρίων Στείρη και Ρουμελιώτη και βεβαία την ανακοίνωση της επόμενης ημέρας της κυρίας Ζέρβα που ομολογώ ήταν ένα κακό copy paste της ανακοίνωσης της πρώτης.

Φίλε Σπύρο,
Φίλε Παντελή
και αγαπητή Μαρία…

Στην κατά την άποψη μου ολόιδια ανακοίνωση σας πιστεύω οτι ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ…
Και εκτίθεστε για τους πολύ απλούς λόγους...  Στις ανακοινώσεις σας λέτε                    

"Δεχθήκαμε τις θέσεις που μας πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενοι την ετυμηγορία των εσωκομματικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή μας για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού. ‘’

Σας ρωτώ λοιπόν εσείς τι ακριβώς πράξατε από τις θέσεις ευθύνης του Νομού μας από τον Μάιο έως και σήμερα...?

Ποιες είναι οι προτάσεις σας …?

Μιλάτε για αδυναμία συνεργασίας με τον Πρόεδρο,... Εάν κάτι τέτοιο ισχύει   (έχω άλλη προσωπική άποψη για τον Πρόεδρο μας) γιατί δεν συγκαλέσατε κάποιο έκτακτο συμβούλιο με θέμα ακόμη και την καθαίρεση του Προέδρου Κου Σχοινοχωρίτη από το αξίωμα του ???

Σε ένα χρονικό διάστημα που η παράταξη μας είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση της αυτοδυναμίας και αντί να ασχολείστε με την ανάδειξη των προβλημάτων των Τομέων σας στο Νομό προτιμήσατε να κάνετε αντικείμενο χλευασμού την ΝΟΔΕ με την άστοχη τοποθέτηση σας δημιουργώντας αρνητικό κλίμα.

Η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018 είναι να φύγει όσο πιο γρήγορα το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και όχι γιά πασχαλινά πυροτεχνήματα.

Εάν όντως όπως λέτε αγωνίζεστε για το καλό της παράταξης τότε το μονό που μένει μετά τις συγκεκριμένες παραιτήσεις σας είναι και Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ από μέλη της ΝΟΔΕ και τίποτε λιγότερο αφού οποιαδήποτε άλλη ενεργεία σας πλέον μας οδηγεί σε αλλά μονοπάτια όχι σίγουρα προς το συμφέρον της παράταξης μας.

Αθανασιος Χρ. Γαλάνης
Επιχ/τιας
Συνεδρος Νεας Δημοκρατίας»

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org