Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία, στο Λάλουκα

Κρατήρες οι γούβες και τα γκρέιντερ αραγμένα
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 9 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Δρόμος προς αποφυγή παραμένει η κεντρική είσοδος του Λάλουκα, αφού οι μήνες περνούν και η επισκευή του δεν λέει να ολοκληρωθεί.

Είσοδος Λάλουκα

Ο δρόμος αυτός που πριν από καιρό αποτέλεσε μάλιστα και αφορμή διαξιφισμών και πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ δημοτικών παρατάξεων του δήμου Άργους Μυκηνών, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μέχρι σήμερα, αλλά παραμένει χαλικοστρωμένος.

Οι γούβες -σαν κρατήρες- παραμένουν στη θέση τους και μάλιστα μεγαλώνουν καταστρέφοντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα, αφού αυτή την περίοδο λόγω των φορτηγών και των τρακτέρ που μεταφέρουν πορτοκάλια υπάρχει επιβάρυνση στο οδόστρωμα που δεν μπορεί να αντέξει χωρίς να έχει ασφαλτοστρωθεί.

Είσοδος Λάλουκα

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα έργο 300.000 ευρώ, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ δήμου Άργους - Μυκηνών και Περιφέρειας.

Προς το παρόν πάντως, δύο γκρέιντερ παραμένουν αραγμένα, και μία πινακίδα συνεχίζει να υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι «εκτελούνται έργα ασφαλτόστρωσης». Αμήν και πότε…

Είσοδος Λάλουκα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.