Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κλειδί αυτοκινήτου

Ο Δήμος Ναυπλιέων παραδίδει τα κλειδιά στους διώκτες του εγκλήματος

Το δώρο που θα πάρουν οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της εγκληματολογικής έρευνας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας αναμένεται να ενισχυθεί προσεχώς με ένα νέο αυτοκίνητο το οποίο θα δωρίσει ο Δήμος Ναυπλιέων προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της εγκληματολογικής έρευνας προς ενίσχυση της αστυνόμευσης του Δήμου και προς όφελος των δημοτών.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 20ης Οκτωβρίου υπήρξε θετική απόφαση για το θέμα, με μειοψηφούντες μόνο τους δύο συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γεώργιο Δρούγκα, μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας ο Δήμος προέβη στην προμήθεια ενός μεταχειρισμένου επιβατικού οχήματος, το οποίο προτείνεται να δωριστεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας εφάπαξ.

Το όχημα που κόστισε 9.677 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ, θα παραχωρηθεί στο Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Οι δαπάνες συντήρησης και κίνησης του οχήματος θα βαρύνουν την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Δείτε τη σχετική απόφαση στην Διαύγεια.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.