Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αστυνομία περιπολικό

Ο δήμος Ναυπλιέων καλεί την ασφάλεια μέσω του Facebook!

Κωστούρος - Ζέρβας ενημέρωσαν τον εισαγγελέα και ζητούν περισσότερες περιπολίες στο Αραχναίο.

Είναι γνωστή η προτίμηση των κλεφτών στα απομακρυσμένα ορεινά χωριά της Αργολίδας λόγω της δυσκολίας που υπάρχει να ελεγχθούν αυτά από την αστυνομία. Ένα από τα αγαπημένα τους στέκια δεν είναι άλλο από το Αραχναίο, που επανειλημμένως βρίσκεται στο στόχαστρο των συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή.

Τα συνεχή κρούσματα κλοπών έχουν αναστατώσει το χωριό και οδήγησαν τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Ζέρβα να ενημερώσουν τον εισαγγελέα, ζητώντας παράλληλα από την ασφάλεια Ναυπλίου να αυξήσει τις περιπολίες της στο χωριό.

Το σχετικό κείμενο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπλιέων στο κοινωνικό δίκτυο facebook.

 

Στην δήλωση Κωστούρου - Ζέρβα αναφέρονται τα εξής:

Έντονο είναι πλέον το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Κοινότητα Αραχναίου σχετικά με τα θέματα της έννομης τάξης. Με αφορμή τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων οικιών που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο στο Αραχναίο και παρατηρώντας ότι το φαινόμενο έχει αυξητικές τάσεις, έχουμε ήδη ενημερώσει την εισαγγελία Ναυπλίου.

Λόγω της τεράστιας ανησυχίας και του κλίματος ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους κατοίκους, σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες διαρρήξεις, κάνουμε έκκληση στην Ασφάλεια Ναυπλίου, να φροντίσει για τις δέουσες ενέργειες και να ενταθούν, όσο είναι εφικτό, οι περιπολίες της αστυνομίας στην περιοχή, ώστε τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας να μειωθούν, αν όχι να εξαλειφθούν.

«Είναι αναγκαίο οι συνδημότες μας, να έχουν αυξημένη παρατηρητικότητα και οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή τους να το καταγγέλλουν άμεσα» δηλώνει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρίας Ράδου δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Ζέρβας. Είναι αυτονόητο πως τα ζητήματα ασφάλειας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων ο οποίος θα ενεργήσει τα δέοντα.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.