Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κάλπη

Ντου από αστυνομικούς σε εκλογικό τμήμα της Αργολίδας

Παραλίγο να συλληφθεί η δικαστική αντιπρόσωπος...

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην Ερμιονίδα, αναφέρει σε δημοσίευμά του το altsantiri.gr, παρουσιάζοντας διάφορα ευτράπελα από τις εκλογές.

Συγκεκριμένα σε εκλογικό τμήμα της Ερμιονίδας, στο χωριό Λουκαΐτι, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, η δικαστική αντιπρόσωπος θέλησε να πάει στην τουαλέτα. Μόνο που χρειάστηκε να αφήσει το δημοτικό σχολείο, χωρίς να πάρει μαζί της την σφραγίδα. Εκείνη την ώρα μπήκαν στο εκλογικό κέντρο δυο γυναίκες δικηγόροι και μόλις είδαν τη σφραγίδα χωρίς την… κάτοχό της ειδοποίησαν την αστυνομία.

Έτσι, λίγη ώρα μετά κατέφθασαν στο εκλογικό κέντρο δυο περιπολικά με τη νεαρή δικαστικό να μην μπορεί να πιστέψει το τι είχε πάθει. Τελικά, αποφασίστηκε να διακοπεί για λίγο η διαδικασία για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε στην κάλπη φάκελος χωρίς τη σφραγίδα, αλλά και εάν οι φάκελοι που ήταν μέσα αντιστοιχούσαν στον αριθμό όσων είχαν ψηφίζει… Όλα αυτά μέσα σε μεγάλη ένταση. Λίγο έλειψε και θα είχαμε σύλληψη της δικαστική αντιπροσώπου.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.