Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου φεστιβάλ Ναύπλιο

Νότες από την Επίδαυρο στο Ναύπλιο

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το πενθήμερο χορωδιακό φεστιβάλ Artiva.

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο ΝΑΥΠΛΙΟ - ARTIVA 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Θεοδόση Αντωνιάδη. Στο πιάνο συνόδευσε την χορωδία η Ελένη Μπέλεση.

Το Φεστιβάλ είναι πενθήμερο από 6-10 Νοεμβρίου, με διαγωνιστικό και ελεύθερο πρόγραμμα και συμμετέχουν 27 χορωδίες από όλη την Ελλάδα και πάνω από 800 χορωδοί.

Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου φεστιβάλ Ναύπλιο

Στη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ έλαβαν μέρος:

  • Η δημοτική χορωδία Μεγαρέων.
  • Η Ένωση Φίλων Μουσικής Καλαμάτας “Η ΑΡΜΟΝΙΑ”.
  • Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου.

Οι φίλοι του χορωδιακού τραγουδιού που βρέθηκαν στο Βουλευτικό, απόλαυσαν ωραίες μελωδίες από τις χορωδίες που συμμετείχαν.

Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου φεστιβάλ Ναύπλιο

Όπως αναφέρει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Θεοδόσης Αντωνιάδης στο χαιρετισμό του: “ ……….Όμως,  πάντοτε  η  επιτυχία  ενός  φεστιβάλ  ανήκει στους  ίδιους  τους  χορωδούς  και  τις  χορωδίες,  που με τη διαρκή προσπάθειά τους όλη τη χρονιά και την καλλιτεχνική τους προετοιμασία, για την ολοκλήρωση μιας  επιτυχημένης  παρουσίας,  στέλνουν  πάντοτε  τα πιο  ισχυρά  θετικά  καλλιτεχνικά  μηνύματα  προς  κάθε κατεύθυνση. Η χορωδία στην πολυφωνική της μορφή αποτελεί την πιο υψηλή ομαδική φωνητική λειτουργία. Οι καλές χορωδιακές πράξεις, δημιουργούνται μόνο από καλές δημιουργικές προσπάθειες. Η επιβράβευση των προσπαθειών τους είναι πρώτα απ’ όλα το χειροκρότημά μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΔΩ

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.