Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα εγκατάλειψης περιγράφουν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Νοσοκομείο Τρίπολης: Τον κώδωνα του κινδύνου για τον κορωνοϊό κρούει χειρουργός με ανοιχτή επιστολή του στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Ο Γιώργος Παπασταματάκης καλεί τον Παναγιώτη Νίκα να πάρει άμεσα απόφαση για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου Τριπόλεως με σύγχρονο Μοριακό Αναλυτή Ανίχνευσης Covid-19

Ο χειρουργός του Νοσοκομείου Τρίπολης Γιώργος Παπασταματάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα να πάρει άμεσα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και την προστασία ασθενών και νοσηλευτικού προσωπικού. 

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Παπασταματάκης αναφέρει: 
«Κύριε περιφερειάρχη φαντάζομαι οτι σας ειναι γνωστό οτι εκτός από το νοσοκομείο της Καλαμάτας υπάρχουν και άλλοι υγειονομικοί σχηματισμοί  στη περιφέρεια που χρήζουν την στήριξη και του Υπουργείου Υγείας αλλά και της περιφέρειας  η οποία έχει σαφώς την πολυτέλεια  να κινείτε ποιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τρόποι υπάρχουν και αν δεν τους ξέρετε μπορείτε να τους πληροφορηθείτε από τον συνάδελφο σας περιφερειάρχη και πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γ. Πατούλη.

Είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε πολύ καλά οτι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο δεν έχει την δυνατότητα να κάνει test μοριακoύ  έλεγχου (pcr) και αναγκάζετε να στέλνει τα δείγματα που λαμβάνει, στο ΕΚΕΑ στην  Αθήνα, διαδικασία χρονοβόρα και επίπονη για τους υγειονομικούς αλλά και για τους ασθενείς που υποχρεώνονται να μπαίνουν σε  καραντίνα εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Ασθενείς που πρέπει να χειρουργηθούν άμεσα και χρειάζονται γενική νάρκωση αντιμετωπίζονται σαν περιστατικά θετικά στην  covid-19 με οτι αυτό συνεπάγετε για αναισθησιολόγους, χειρουργούς, προσωπικό χειρουργείου και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κ. Περιφερειάρχη επιβάλετε να πάρετε ΑΜΕΣΑ απόφαση για τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου Τριπόλεως με σύγχρονο Μοριακό Αναλυτή Ανίχνευσης Covid-19. Αύριο θα ειναι αργά.

Η άσχημη τροπή που πήρε η πορεία της πανδημίας με την αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού, στην κοινότητα και στο υγειονομικό προσωπικο, κτυπά καμπανάκι για αυτά που έρχονται το Φθινόπωρο.

Έχετε καταλάβει ότι τα νοσοκομεία αποτελούν πλέον υγειονομικές βόμβες;

Κάντε λοιπόν το ελάχιστο, εξοπλίστε τα με τα απαραίτητα. Δεν υπάρχει μόνο το νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Έχετε ευθύνη για την προστασία της δημόσιας Υγείας στην περιφέρεια», καταλήγει.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.