Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Στρατόπεδο Ναυπλίου

Νίκας: Θα σεβαστούμε την ιστορία του ΚΕΜΧ - Έχει βρεθεί χορηγός για τη μελέτη

Το στρατόπεδο θα στεγάσει υπηρεσίες της Π.Ε. Αργολίδας, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στους χώρους των στρατοπέδων της Τρίπολης και του Ναυπλίου, καθώς είναι γνωστό ότι συνδέονται με την ιστορία των δύο αυτών πόλεων.

Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας απαντώντας σχετική ερώτηση, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλου, και έπειτα από τις επαφές που είχε ο ίδιος το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, έχει ολοκληρωθεί το θέμα της παραχώρησης στην Περιφέρεια των πιο πάνω υποδομών και απομένει η υπογραφή των σχετικών χρησιδανείων.

Οπως πρόσθεσε ο Π. Νίκας, ήδη έχουν βρεθεί και οι χορηγοί που θα χρηματοδοτήσουν τις μελέτες ανακατασκευής των παραχωρηθεισών εγκαταστάσεων, προκειμένου σε αυτές να εγκατασταθούν οι υπηρεσίες της Π.Ε. Αρκαδίας και της Π.Ε. Αργολίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο ΓΕΣ το μεγαλύτερο μέρος του ΚΕΜΧ. Τι θα γίνει με το κομμάτι που παίρνει η Περιφέρεια

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.